Σάββατο, Μαΐου 12, 2018

Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών:ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της 13ης Μαΐου στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ !

 Φωτογραφία του χρήστη Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών.
<<Η Ελλάδα δεν Αιχμαλωτίζεται>>
Οι Κρήτες πάντα μπροστάρηδες στους αγώνες για την Μητέρα Πατρίδα, θα δώσουν δυναμικό το παρόν και θα απαιτήσουν την Απελευθέρωση των Στρατιωτικών μας, της Μακεδονίας μας, ολόκληρου του Έθνους μας και την καταδίκη όσων εθελόδουλων υπονομεύουν το μέλλον των παιδιών μας. 


Ακολουθεί το Αγωνιστικό κάλεσμα του Κινήματος μας στο Συλλαλητήριο της 13ης Μαΐου στο Σύνταγμα.

Ελληνικέ λαέ, αιχμάλωτε Ελληνικέ λαέ,
Με ιερή συγκίνηση σε καλούμε να αποτινάξεις την οφθαλμαπάτη των δυσβάστακτων δεσμών που σου επιβλήθηκαν ύπουλα, ώστε να μπορέσεις να υπερασπιστείς και να ελευθερώσεις τα αιχμάλωτα παιδιά σου, που βρίσκονται φυλακισμένα στο έρεβος της απελπισίας, η οποία τους στερεί την ικμάδα της ζωής οδηγώντας τα στον πνευματικό και βιολογικό θάνατο.
Ο αγώνας που καλείσαι να αναλάβεις είναι ο κρισιμότερος από τις απαρχές της ένδοξης ιστορικής σου πορείας δια μέσου των χιλιε-τιών∙ είναι η αμετάκλητη και σταθερή σου απόφαση να πολεμήσεις την ανεκτική συμπεριφορά, που σου καλλιέργησαν οι εργάτες του κακού και της υποκρισίας, αυτοί που σε αναγκάζουν να τηρείς ίσες αποστάσεις ανάμεσα στο καλό και το κακό, να επικροτείς τόσο την αλήθεια όσο και το ψεύδος, να προστατεύεις τον κληρονόμο εξίσου με τον σφετεριστή, να υποκρίνεσαι τον δίκαιο τη στιγμή που η δικαιοσύνη βιάζεται και να φοράς το έμμισθο «ανθρωπιστικό» σου προσωπείο όταν το παιδί σου, η γενιά σου, οδηγείται στην αγχόνη μέσω της μαζικής πληθυσμιακής σου αντικατάστασης!
Οπλίσου με τα ιδανικά και την ανδρεία των προγόνων σου, για να διεκδικήσεις τα ιστορικά σου δίκαια, ξεριζώνοντας την ανοχή σου έναντι του ανιστόρητου ψεύδους που σε κατακλύζει, υπερασπιζόμενος την ιστορική αλήθεια!
Η ιερή γη της Μακεδονίας μας είναι για μας πεδίον δόξης λαμπρόν, ο στίβος της εθνικής μας σωτηρίας, μιας και αν σπεύσουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει για άλλη μία φορά από τον κίνδυνο του εθνικού, ιστορικού και εδαφικού ακρωτηριασμού, που απεργάζονται εις βάρος του έθνους αλλότριοι εχθροί και εγχώριοι μειοδότες!
Μην επιτρέψεις και μην αποδεχτείς την νομιμοποίηση του ψεύδους και της υποκρισίας, του κακού έναντι του καλού, του ανώμαλου επί του φυσιολογικού, του παραλόγου αντί της λογικής, της προπαγάνδας εις βάρος της Ιστορίας!
Η Παγκοσμιοποίηση μέσω της σύγχυσης των ιδεών και των λέξεων προωθεί και επιβάλλει διαχρονικά τη δική της θέληση εις βάρος όλων μας.
Οι θυσίες των προγόνων, που έχουν αγιάσει κάθε σπιθαμή της ιερής αυτής γης που βαδίζεις με το αίμα τους, είναι το αντίδοτο στην ύπουλη αυτή μεθόδευση της Νέας Τάξεως Πραγμάτων που όλα θέλει να τα ισοπεδώσει∙ να μη μιλάμε για αγώνες, να μη μιλάμε για πολέμους, να μη μιλάμε για θυσίες!
Έλα να βαδίσεις με τα αδέλφια σου την πορεία της αξιοπρέπειας και της τιμής∙ να διατρανώσεις και να απαιτήσεις να γίνει σεβαστή
η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΛΗΣΗ!
Μην επιτρέψεις σε κανέναν να λοιδορεί και να απαξιώνει την ι-στορική σου κληρονομιά, χαρίζοντας όσα σου ανήκουν σε ανιστόρη-τους, παρείσακτους και σφετεριστές!
ΤΩΡΑ είναι η μεγάλη στιγμή της δράσης και της εθνικής μας σω-τηρίας, ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε την πνευματική και ιστορική παρακαταθήκη των προγόνων μας στις επόμενες γενεές, που προσ-δοκούν από εμάς, εναγωνίως, να πράξουμε το ΚΑΘΗΚΟΝ μας επιλέ-γοντας να ΖΗΣΟΥΜΕ!
Απελευθερώσου εσύ και απελευθέρωσε τα παιδιά σου!!!
Δώσε το «ΠΑΡΩΝ», την ΚΥΡΙΑΚΗ, 13 Μαΐου, στην Πλατεία
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ των Αθηνών, και ώρα 14:00, ώστε εμπράκτως να διεκδικήσεις όσα σου ανήκουν, να ξαναβρείς ό,τι έχασες, να υπερασπιστείς ό,τι κινδυνεύει!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΡΗΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.