Τετάρτη, Μαΐου 09, 2018

«Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» Η Γ. Μπιτάκου & ο Τζ. Γκούσκος στην εκπομπή του Αν. Μαζαράκη στις 7/5/2018 για το συλλαλητήριο της 13/5/2018 στο Συνταγμα


Επιτέλους μια αληθινή πατριωτική εκπομπή που μας έδωσε δύναμη στην τελική ευθεία για το συλλαλητήριο της Κυριακής 13 Μαιου, «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» !!!!
Εκπληκτική όλη η ομάδα Σπύρος Δημητρίου , Λεωνίδας Αποσκητής αλλά τι να πρωτοπεί κανείς για τον παραγωγό Ανδρέα Μαζαράκη,κάλεσε τον κόσμο να ξεσηκωθεί να βγει έξω, να μη φοβηθεί να παλέψει για λευτεριά και αξιοπρέπεια όπως αρμόζει σε υπερήφανους γενναίους Έλληνες !!! Φοβερή εκπομπή! Απόλυτος σεβασμός στο Μαζαράκη και αληθινή εκτίμηση στον πατριωτικό του λόγο που εύχομαι να αγγίξει όσους αδικαιολόγητα και ανέντιμα πολεμανε το συλλαλητήριο !!! Όπως είπα και στον αέρα απευθυνόμενη σε επίδοξους κομματάρχες και υπαρκτούς , μη φοβάστε δεν ήρθαμε να σας κλέψουμε ψήφους ...δεν είμαστε κόμμα ούτε θα γίνουμε ...παλεύουμε γιατί δεν θελουμε ζωή ραγιά τόσο απλά !!!! Αντί να πολεμάτε και να ψάχνετε τα προφίλ μας σαν ελεεινοί ρουφιάνοι μπας και βρείτε κάτι μεμπτό , ενωθείτε εάν όντως αγαπάτε την Ελλάδα και κάντε το χρέος σας ....το θέμα δεν είναι προσωπικό ούτε έχει σημασία ποιος πήρε την πρωτοβουλία ...το θέμα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ... Η Πατρίδα κινδυνεύει όσο ποτέ ζητάγατε όλοι μέσα στο διαδίκτυο τον ξεσηκωμό ....ο ξεσηκωμός ξεκινάει αυτή την Κυριακή και θα τελειώσει όταν η Ελλάδα γίνει εθνικά κυρίαρχη, ελεύθερη, δημοκρατική !!!! Εάν τη θες έτσι την Κυριακή ελα και πάλεψε για την πατρίδα σου για κανέναν άλλον !!!"

 Γιωργία Μπιτάκου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.