Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2021

ΥΣΕΕ:«ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;»



Ανακοίνωση 403/ 08.11."2021"
Το ρητορικό ερώτημα που εξέφρασε το 1963 ο τότε πρωθυπουργός και έμελλε να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην πολιτική ιστορία του τόπου, επανατίθεται τραγικά εν μέσω πανδημίας, από τον κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο αυτού του τόπου.

Έχουμε δηλώσει πάμπολλες φορές στο παρελθόν ότι το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) είναι ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας και όχι πολιτικός φορέας ή κόμμα, καθώς είναι σαφές ότι οι υγιείς θρησκείες δεν έχουν κομματική ταυτότητα. Όμως σε κρίσιμα ζητήματα στα οποία αναδεικνύεται η διαχρονική διαπλοκή της εκκλησίας με την επί της ουσίας άσκηση κυβερνητικής πολιτικής, οφείλει να εκφράζει δημόσιο λόγο.
Με έκπληξη παρακολουθήσαμε την νέα επίθεση στην λογική και στον ορθολογισμό από την πλευρά της κυβέρνησης η οποία ανακοίνωσε ότι «οι ανεμβολίαστοι δε θα υποχρεούνται να κάνουν δύο μοριακά ή rapid τεστ την εβδομάδα όταν προσέρχονται σε εκκλησίες, καταστήματα τροφίμων και φαρμακεία». «Δε θα χρειάζεται να υπάρξει διαγνωστικός έλεγχος για τους μη εμβολιασμένους πολίτες όπου είναι αναγκαίες οι δραστηριότητες» συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας, επιβάλλοντας ταυτόχρονα σε άλλους τομείς δραστηριοτήτων αυστηρά περιοριστικά μέτρα, για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.
Οι υπαγορευόμενες από το λεγόμενο «πολιτικό κόστος» κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες είχαν ως στόχο το «χάιδεμα» του ποιμνίου των αντιεμβολιαστών, αλλά κυρίως την δημόσια ομολογία υποταγής προς την εκκλησία, τον επί της ουσίας πυλώνα άσκησης εξουσίας της χώρας, προκάλεσαν χλιαρές αντιδράσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης. Μάλιστα δε η εκκλησία, έσπευσε να γελοιοποιήσει έτι περαιτέρω την άτολμη κυβέρνηση, υπερθεματίζοντας στην επιβολή υποχρεωτικών περιοριστικών μέτρων για τους προσερχόμενους στις εκκλησίες.
Η προστασία του αγαθού της Δημόσιας Υγείας θα έπρεπε να αποτελούσε ζήτημα μείζονος σημασίας για κάθε κυβέρνηση, κάθε δημοκρατικής χώρας. Φαίνεται όμως ότι στον Ιερό αλλά και τραγικό τόπο που ονομάζεται Ελλάς, μείζονα προτεραιότητα συνιστά η άνευ όρων υποταγή και η δημόσια δήλωση υποτέλειας, της εκάστοτε δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, προς την δικτατορεύουσα αρχή της «επικρατούσης» θρησκείας.
Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, ως φορέας της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, δηλαδή της θρησκείας των Ελλήνων πριν από την βίαια επικράτηση του χριστιανισμού, γνωρίζει πολύ καλά την απάντηση στο ρητορικό ερώτημα «ποιος κυβερνά επιτέλους αυτήν την χώρα;» την οποία φροντίζει να αναδεικνύει και να προβάλλει μέσα από τις πολυπληθείς δράσεις του.
Επίσης την απάντηση στο ερώτημα γνωρίζει πλέον και ο κάθε εχέφρων πολίτης αυτής της χώρας. Φυσικά την γνωρίζει και η παρούσα κυβέρνηση και όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά, οι οποίες αντί να ασκούν την εξουσία που προβλέπεται από το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, παραχωρούν την άσκηση εξουσίας στους ρασοφόρους, επιλέγοντας την οδό της ατολμίας, της κολακείας και εν τέλει της αυτογελοιοποίησης.
Τιμή και μνήμη σε Θεούς και Προγόνους
Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.