Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2012

Φόβοι για... "βεντέτα" στα Χανιά:Εν ψυχρώ εκτέλεση 25χρονου!


Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τον εντοπισμό ενός 31χρονου που "γάζωσε" τον νεαρό στη μέση της εθνικής οδού λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι...

Νεαρός άνδρας 25 ετών , κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, με καταγωγή από το χωριό Ροδοπού Κισσάμου "γαζώθηκε", κυριολεκτικά, στη μέση του δρομου, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, ένα τζιπ 4χ4 . Ο δράστης πυροβόλησε και εναντίον του 24χρονου αδελφού του θύματος που ακολουθούσε με ένα ακόμη αγροτικό αυτοκίνητο , χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει, καθώς τα σκάγια βρήκαν τον προφυλακτήρα του οχήματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης προσπέρασε το αυτοκίνητο του 25χρονου, το ακινητοποίησε και αφού κατέβηκε από το δικό του αυτοκίνητό, τον πυροβόλησε περισσότερες από 13 φορές. Ο θάνατος του 25χρονου ήταν ακαριαίος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το σώμα του ατυχου κτηνοτρόφου ήταν γεμάτο...τρύπες από σφαίρες! Οι βολές ενδεχομένως να προήλθαν από κυνηγετική καραμπίνα, αλλά όλα βρίσκονται υπό εξέταση.
Ο 25χρονος μαζί με τον μικρότερο αδερφό του είχαν πάει το πρωί για να πάρουν ζωοτροφές και τα δύο αυτοκίνητα ήταν φορτωμένα γι' αυτό και η ταχύτητά με την οποία κινούνταν ήταν μικρή.
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό του 31χρονου από τα Κεραμειά ενώ το σπίτι του φυλάσσεται από την Αστυνομία, υπό τον φόβο αντιποίνων.
Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναβρασμός.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε επισήμως η αστυνομίας :

"Σήμερα (27-01-2012) το μεσημέρι στα Χανιά, 31χρονος ημεδαπός οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο επί της Ε.Ο. Χανίων – Ρεθύμνου, πλησίασε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τουλάχιστον δύο (2) φορές εναντίον του.
Στη συνέχεια πλησίασε προπορευόμενο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 24χρονο ημεδαπό (αδελφό του 25χρονου) και συνεπιβάτη 18χρονο ημεδαπό. Ο 31χρονος πυροβόλησε επίσης εναντίον τους προξενώντας υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.
Ο 25χρόνος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Ν.Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο δράστης αναζητείται. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων".
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.