Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 25, 2014

Ν. Χουντής: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βάλει την ουρά του κάτω από τα σκέλια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIFZEA6wGTAaapSHd0db3ZPzidB2o_0LFfpUGQP7amz4deVRZ08qSKoY2Aj-dtsoKdDHBjZYWslviD2IlRwzCpt6TiYk7PSXP2SnZIvfXO0j6hRQOO8YJGMZoIelPYLfKhfBoCW__PxnOM/s1600/%CE%A7%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%A4%CE%97%CE%A3+%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3+1.JPG.jpg
Αντιδημοκρατικές και επικίνδυνες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, περί απόσυρσης των προσωπικών του καταθέσεων από τις τράπεζες, ο πρώην ευρωβουλευτής και μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντής. 


Συγκεκριμένα, ο Ν. Χουντής δήλωσε ότι "οι δηλώσεις Γεωργιάδη αλλά και ο ισχυρισμός της Νέας Δημοκρατίας ότι τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην Δ.Ε.Θ. αλλά και η απόφασή του να διαπραγματευθεί για τη διεκδίκηση της διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους παράγει αβεβαιότητα, είναι αντιδημοκρατικός, επικίνδυνος κι ανυπόστατος". 

"Κατ' αρχήν η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία για υποστήριξη του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των διεκδικήσεων, είναι η ουσία της Δημοκρατίας", πρόσθεσε. 

Επιπλέον, σημείωσε ότι "η διαπραγμάτευση για τη διαγραφή του χρέους δεν γίνεται στο πλαίσιο των ατομικών, καθημερινών συναλλαγών", καθώς "είναι θέμα πολιτικό, θέμα ευρωπαϊκό". 

Τέλος, ο Ν. Χουντής τόνισε ότι "με την προϋπόθεση της ισχυρής λαϊκής εντολής, ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαπραγματευθεί έχοντας πολιτικά-θεσμικά-νομικά και οικονομικά επιχειρήματα". "Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βάλει την ουρά του κάτω από τα σκέλια με τις πρώτες δυσκολίες", κατέληξε στη δήλωσή του.

Πηγή:http://kinisienergoipolites.blogspot.gr/2014/09/blog-post_364.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.