Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ βγήκαν από τη Βουλή και κατέβηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο στην πλατεία Συντάγματος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:
 
«Είμαστε εδώ, μαζί με τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι σήμερα δεχόμαστε μια ακόμα επίθεση από το καθεστώς. Ένα παράδειγμα είναι οι φαρμακοποιοί. Οι κυβερνώντες, πέραν του ότι νομοθετούν για την παράδοση της χώρας και της εθνικής κυριαρχίας στους τραπεζίτες, την ίδια στιγμή τακτοποιούν ρουσφέτια απέναντι στους χρηματοδότες τους. Ένα από αυτά τα ρουσφέτια είναι η επίθεση που δέχονται οι φαρμακοποιοί. Έντεκα χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα θα μείνουν στο δρόμο, γιατί θα πρέπει να εξασφαλίσουν εκείνα τα σούπερ μάρκετ των πολυεθνικών εταιρειών, που θα αποτελούν τα μονοπώλια, τα οποία θα ελέγξουν μαζί με τα τρόφιμα και τα φάρμακα.
Είναι όλα σε μία αλυσίδα της νέας τάξης πραγμάτων, την οποία θα σπάσουμε. Όλες οι νομοθεσίες, τις οποίες καταθέτουν και ψηφίζουν, όλα τα μνημόνια είναι άκυρα, αντισυνταγματικά και δεν τα αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός. Καλώ τον ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος. Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε το Σύνταγμα, την εθνική κυριαρχία της χώρας, ενωμένοι οι Έλληνες από όλους τους πολιτικούς χώρους του χθες, απέναντι σε αυτή την ξένη κατοχή.
Τη μάχη απέναντι στο καθεστώς θα τη δώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Με τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, αλλά και παράλληλα με τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές, στηρίζοντας ανεξάρτητους υποψηφίους, οι οποίοι θα στείλουν το μήνυμα τη Δευτέρα το πρωί, την επομένη των εκλογών, ότι ο ελληνικός λαός δεν εγκρίνει τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, ο ελληνικός λαός δεν εγκρίνει την ξένη χούντα.
Στην Αθήνα στηρίζουμε ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Καπερνάρο, στην περιφέρεια Αττικής στηρίζουμε τον Παύλο Χαϊκάλη ως υποψήφιο περιφερειάρχη, τον Τέρενς Κουίκ στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και την Μαρίνα Χρυσοβελώνη στην περιφέρεια Θεσσαλίας, με συνδυασμούς που θα αποτελούνται από αντιμνημονιακούς πολίτες, οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη για να αντισταθούμε στις εντολές του Φούχτελ και των υπόλοιπων συνεργατών του και συνεταίρων της σημερινής κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.