Σάββατο, Μαρτίου 08, 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΝΟΣ. ΑΣΚΛHΠΙΕΙΟ

 Μικρογραφία
Μετά από τρία χρόνια μνημονιακής διακυβέρνησης, το δικαίωμα του λαού μας στην υγεία  έχει τραυματιστεί σοβαρά. Οι πολιτικές που επιβάλλει η τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) καταργούν, μέρα με τη μέρα, την ελεύθερη πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας, αφήνοντας, στη θέση τους, υποστελεχωμένες, καταρρέουσες υπηρεσίες.

Οι Υγειονομικοί και οι Γιατροί στο Ασκληπιείο της Βούλας,  οι υπό απόλυση Γιατροί του ΕΟΠΥΥ, οι Καθηγητές των Νοτίων προαστίων, οι Δάσκαλοι της Γλυφάδας και των ΒΒΒ, οι Εθελοντές του ΜΚΙΕ, τα Παιδιά του πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας, οι Αγωνιζόμενοι Πολίτες των όμορων Δήμων, δηλώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η βαρβαρότητα. Στεκόμαστε απέναντι στη συνεχιζόμενη προσπάθεια διάλυσης της Δημόσιας Υγείας. Αυτό  ήταν το βασικό μήνυμα της εκδήλωσης με θέμα:ΔΩΡΕΑΝ  ΔΗΜΟΣΙΑ  ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ  ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ,που πραγματοποιήθηκε στις 6/3/2014 στο Αμφιθέατρο του Ασκληπιείου Νοσοκομείου.

Δείτε στο 1o βίντεο  που ακολουθεί τι δήλωσε στο blog μας η Πρόεδρος των εργαζομένων κα Δέσποινα Τοσονίδου, και τις εισηγήσεις από την Πρόεδρο των εργαζομένων του Ασκληπιείου κα Δ.Τοσονίδου, τον συντονιστή του ΜΚΙΕ κ. Γιώργο Βήχα,και τον Γραμματέα της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας κ. Σόφη, και στο 2ο βίντεο, τις παρεμβάσεις που ακολούθησαν από εκπροσώπους φορέων.