Δευτέρα, Μαΐου 19, 2014

Γ. Τράγκας:«Μεγάλος ηττημένος είναι το αντιμνημονιακό μέτωπο» (ΒΙΝΤΕΟ)

 tragkas_ekloges
Την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών έκανε οΓιώργος Τράγκας στο Χωρίς Αναισθητικό, αναδεικνύοντας τους μεγάλους ηττημένους και τους μεγάλουςκερδισμένους της πρώτης Κυριακής.


«Μεγάλος ηττημένος είναι το αντιμνημονιακό μέτωπο» είπε ο Γιώργος Τράγκας, τονίζοντας ότι την μεγάλη ευθύνη φέρουν οι ηγεσίες των αντιμνημινιακών κομμάτων.  Χαρακτήρισε «λίγο» τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει στην μεγάλη ανατροπή που θέλει ο λαός, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και τα μεγάλα λάθη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πυροβολώντας ουσιαστικά τα ίδια του τα πόδια αποδομώντας όλα τα αντιμνημονιακά επιχειρήματα.
Στους  κερδισμένους της πρώτης Κυριακής, η Χρυσή Αυγή που αύξησε τα ποσοστά της και πλέον έχει παρουσία στα περισσότερα δημοτικά συμβούλια της χώρας. Επίσης το ΚΚΕ που διπλασίασε τις δυνάμεις του πανελλαδικά υπό την ηγεσία του κ. Κουτσούμπα.
Τρίτος κερδισμένος ο Αντώνης Σαμαράς που κατάφερε να παγιδεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να διατηρηθεί σταθερός αποφεύγοντας την μεγάλη ήττα.
Δείτε όλη την ανάλυση και τα σχόλια του Γιώργου Τράγκα για τον πρώτο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης 
Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.