Τετάρτη, Μαΐου 07, 2014

Στέφανος Τζουμάκας: «Θα τους έλεγα να πάνε για αγροτουρισμό»

Τζουμάκας: Υποκαταστήματα του ΠΑΣΟΚ «Ελιά» και «Ποτάμι» 

«Υποκαταστήματα του ΠΑΣΟΚ» χαρακτήρισε τα κόμματα «Ελιά» και «Ποτάμι», ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο του «Βήμα FM». 
Ο ιδρυτής του «Σοσιαλιστικού κόμματος» εξαπέλυσε επίθεση στα μέλη των κομμάτων αυτών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα τους έλεγα να πάνε για αγροτουρισμό, διότι δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική. Αυτά που λένε είναι παιδαριώδη».

 
Στρέφοντας τα βέλη του στο ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «το τελείωσαν Παπανδρέου-Βενιζέλος, γιατί άλλαξαν στρατόπεδο και πέρασαν στο νεοφιλελεύθερο, σε μια κρίσιμη ώρα για τη χώρα. Έβλαψαν τη χώρα εντάσσοντας και την Ε.Ε. και φέρνοντας και το ΔΝΤ, με μνημόνια που ήταν του πιο σκληρού νεοφιλελεύθερου χώρου, της Θάτσερ και του Ρήγκαν. Και τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν; Να δανειστούν με υψηλότερο επιτόκιο! Δεν θα καθορίζουν οι αγορές, οι  ολιγάρχες και οι κερδοσκόποι πώς θα δανείζεται η χώρα».

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν το κόμμα του, υποστηρίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται ένα σοσιαλιστικό κόμμα.

Τέλος, δήλωσε ότι «με την οικονομία ηττήθηκε η πολιτική σε όλα τα επίπεδα. Εμείς, αυτό θα κάνουμε. Αυτό θα διαφυλάξουμε τη δημοκρατική και πολιτική συνεννόηση και στα εθνικά θέματα με όλους, εκτός από την άκρα Δεξιά. Και με τη Ν.Δ. Στα πολιτικά και οικονομικά θέματα με τις δυνάμεις που θα πουν στοπ στο νεοφιλελευθερισμό και στα μνημόνια, στοπ στη λιτότητα και στην ανασύνταξη της χώρας και της οικονομίας με τα νεκροταφεία των ΒΙΠΕ και των βιομηχανικών ζωνών της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.