Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2014

Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Π. Ράλλη -Μάχη δίνει η 24χρονη που ακρωτηριάστηκε

Ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του στην Πέτρου Ράλλη 
Ελαφρά τραυματισμένος ο 27χρονος οδηγός που έσπειρε τον θάνατο το πρωί  στην οδό Πέτρου Ράλλη. Το μικρό Smart που οδηγούσε προκάλεσε προκάλεσε μακελειό αφήνοντας πίσω του δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, μιά σοβαρά.
Ο ένας νεκρός είναι  αστυνομικός. Πρόκειται για ένα 23χρονο αστυνομικό  ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών.


Με απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας, την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστια στα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας σε ένδειξη πένθους για το θάνατο τόσο του 23χρονου αστυφύλακα στο δυστύχημα της Πέτρου Ράλλη όσο και για την τραγική απώλεια του 32χρονου άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ τα ξημερώματα.
Τραυματίες είναι ένας 60χρονος άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο άνδρας έφερε κατάγματα στα χέρια και τα πόδια.
Επίσης μία γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, που ακρωτηριάστηκε και πλέον δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού της έγινε πολύωρο χειρουργείο και έχει μεταφερθεί στην Εντατική διασωληνωμένη.
Πρόκειται για  μια 24χρονη που  αναγνωρίστηκε πριν από λίγο από τους γονείς της, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα πάντα με τον διοικητή η γυναίκα έχει χάσει το ένα της πόδι και έχουν πληγεί τα περισσότερα από τα ζωτικά της όργανα.
Ο 27χρονος  οδηγός Αλβανικής καταγωγής επικαλέστηκε κρίση επιληψίας, χωρίς να έχει δώσει όμως ακόμη πλήρη κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας. Για να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν οι ισχυρισμοί του θα του γίνουν εξετάσεις.
Μάλιστα, ζήτησε να δώσει αύριο κατάθεση, καθώς είναι διασωληνωμένος με ορούς και η κατάσταση της υγείας του δεν το επιτρέπει.


Τέλος, διαπιστώθηκε ότι το όχημα που έκανε την κούρσα-θανάτου δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα χαρτιά του. Ο οδηγός είχε δίπλωμα και το όχημα είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Το χρονικό του τροχαίου
Το smart που οδηγούσε ο 27χρονος  σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα 200 μέτρα από το Αλλοδαπών παραβιάζει το κόκκινο, χτυπάει ένα ταξί και στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το σημείο γκαζώνει και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε αρχίζει το μακελειό!

Παρασύρει αρχικά μια γυναίκα η οποία μόλις είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της. Από την πρόσκρουση η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, διαμελίζεται μπροστά στα μάτια του άνδρα της. Το Smart συνεχίζει την τρελή του πορεία και στα 50 μέτρα πέφτει πάνω σε τρείς πεζούς.

Το αυτοκίνητο ανατρέπεται και ο οδηγός επίσης αλβανικής καταγωγής, εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό. Όταν φτάνει η τροχαία στο σημείο, βρίσκει την γυναίκα διαμελισμένη και άλλον έναν άνθρωπο νεαρής ηλικίας νεκρό. Ο νεκρός άνδρας είναι αστυνομικός και βρισκόταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών.

Επίσης μια γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρισιμότατη κατάσταση με ακρωτηριασμένα τα κάτω άκρα και άλλος ένας άνδρας επίσης σοβαρά τραυματισμένος, αιγυπτιακής καταγωγής.

Ο οδηγός του Smart απεγκλωβίζεται και μεταφέρεται ελαφρά τραυματίας στο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
 www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.