Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2014

Νέα αντιπαράθεση στον "Κρητικό πόλεμο" στην Ευρωβουλή

 
Νέα αντιπαράθεση στον "κρητικό πόλεμο" στην Ευρωβουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ότι οι Έλληνες ευρωβουλευτές - ανάμεσά τους και Κρητικοί - δεν υπερψήφισαν την πρόταση του ευρωβουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Νότη Μαριά για να συζητηθεί στα ευρωπαϊκά όργανα η υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Ο κ. Μαριάς διευκρίνισε, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, ότι αφενός οι Έλληνες ευρωβουλευτές όφειλαν να ξέρουν τη συνεδρίαση από τη στιγμή που είχε πάρει δημόσιο χαρακτήρα και αφετέρου οι ευρωκοινοβουλευτικές ομάδες στις οποίες ανήκουν καταψήφισαν την πρότασή του για δημόσια συζήτηση επί των γερμανικών αποζημιώσεων, άρα ηθικά και πολιτικά αν ήθελαν να μην είναι έκθετοι όφειλαν να διαφοροποιηθούν και να τις καταγγείλουν.
Οι ευρωβουλευτές, που κατηγορούνται, υποστήριξαν πως κάποιοι ευρισκόμενοι σε προφανή σύγχυση έχουν μπερδέψει το χώρο που βρίσκονται και ότι η παρέμβαση Μαριά έγινε σε μία επιτροπή ήσσονος σημασίας.
«"Η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης"... Αντί να ζητήσει συγνώμη ο κ. Μαριάς για τα ψέματα και τις συκοφαντίες κατά των συναδέλφων του όλων των κομμάτων, για δήθεν αρνητική ψήφο της πρότασης για τις πολεμικές επανορθώσεις, ζητά και τα "ρέστα"», δήλωσε χθες ο Μανόλης Κεφαλογιάννης.
Ανταπαντώντας ο Νότης Ναριάς δήλωσε: «Αντί να απολογηθούν δηλώνουν… "επαρχιώτες στην Ομόνοια"».
Πηγή: Νέα Κρήτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.