Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2014

Προσπαθώντας να υπονομεύσουν το ΣΥΡΙΖΑ, υπονομεύουν τη χώρα

Προσπαθώντας να υπονομεύσουν το ΣΥΡΙΖΑ, υπονομεύουν τη χώρα (Video)
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Μπρέγιαννη
Μετά την εισαγγελική έρευνα που διετάχθη με βάση τις δηλώσεις του Π. Σκουρλέτη, για το δημοσίευμα της Κόντρα news για ενδεχόμενο χρηματισμό βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής, το κυβερνητικό στρατόπεδο έχει εξαπολύσει πόλεμο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ευθέως κατά του εκπροσώπου τύπου του, Π. Σκουρλέτη, θυμίζοντας το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Έτσι δριμεία επίθεση δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από κυβερνητικά στελέχη και όχι μόνο, αφού ακούστηκε μέχρι και πρόταση για «εξοστρακισμό του» από βουλευτή των ΑΝΕΛ. Πρόταση που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι με βάση αυτή καταδικάζεται εκ προοιμίου ο καταγγέλλων, ως συκοφάντης και χάνει τη σημασία της η όποια καταγγελία.
Ο Π. Λαφαζάνης απαντώντας σε κριτική από τα αριστερά, για το θέμα υπέδειξε ότι «δεν αναδείξαμε κανένα θέμα, το θέμα το συντηρείτε εσείς, ο Π. Σκουρλέτης αναφέρθηκε στο δημοσίευμα μιας εφημερίδας, το οποίο αναγάγατε σε κεντρικό θέμα και αφού το κάνατε λέτε «ο ΣΥΡΙΖΑ δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα».

 Αντ' αυτού οι κυβερνητικοί θεώρησαν ότι έπρεπε να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία μιας ακόμα τρομολαγνικής επίθεσης ισχυριζόμενοι ακόμα και ότι με βάση αυτές τις δηλώσεις του Π. Σκουρλέτη, ανέβηκαν τα spreads και έπεσε το χρηματιστήριο! Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι οι καταγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για κάτι που καθόλου καινοφανές δεν είναι, ρίχνουν έξω το χρηματιστήριο και δεν ρίχνουν οι δηλώσεις της κ. Βούλτεψη στα Παραπολιτικά FM ότι «όλα μπορούν να καταστραφούν σε μία μέρα, δε θέλει πολύ για να κλείσει το ΑΤΜ» που συνεχίζει την ίδια πολιτική γραμμή, του Αδ. Γεωργιάδη που ένα μήνα πριν περίπου επανεφηύρε αυτό το είδος τρομοκράτησης των πολιτών με το «θα πάρω τα λεφτά μου αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ», που θυμίζει αναβαπτισμένο, το παλιό και ξεπερασμένο πλέον, αφού τα παίρνει ο ΕΝΦΙΑ, «θα σας πάρει τα σπίτια ο ΣΥΡΙΖΑ».

 Πάντως, ο Αιμ. Λιάτσος από την Κόντραnews, στον δρόμο προς τον εισαγγελέα σε τηλεφωνική επικοινωνία του στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 δήλωσε σήμερα το πρωί, ότι το ρεπορτάζ συνεχίζεται και ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία. Διαβεβαίωσε ότι στοιχεία υπάρχουν και αναφέρθηκε σε δηλώσεις για το θέμα του Ν. Κωνσταντόπουλου και του Γ. Πανούση, πριν από το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος απέδωσε ευθύνες στους συμβούλους της κυβέρνησης για την επιλογή της όξυνσης του πολιτικού κλίματος παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί δημιουργώντας κλίμα πανικού με τις εμπρηστικές δηλώσεις της κ. Βούλτεψη, κατ' ακολουθία του κ. Γεωργιάδη αδιαφορώντας πλήρως για τη χώρα και τις επιπτώσεις όσων λένε. Στην πραγματικότητα δηλώσεις όπως αυτές αποτελούν "παράγοντα αστάθειας και πολιτικής ανωμαλίας".
Πηγή: ΑΥΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.