Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2014

Ποιός φταίει κ. Καυκά για το 1,5 εκατομμύριο ανέργους και τα λουκέτα στην αγορά;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ποιός φταίει κ. Καυκά για το 1,5 εκατομμύριο ανέργους και τα λουκέτα στην αγορά;


Η κ. Άννα Καυκά, πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γλυφάδας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Η Γλυφάδα μας» με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου, μη σεβόμενη το θεσμικό της ρόλο, επιτέθηκε εντελώς απρόκλητα και χωρίς προσχήματα κατά κομμάτων της αριστεράς και έμμεσα εναντίον της δημοτικής μας κίνησης.
Ταυτόχρονα, εκτός πάσης λογικής, ισχυρίστηκε ότι «στην ελληνική κοινωνία δεν υπάρχουν πλέον χρώματα και κόμματα»!! Φαίνεται ότι  κατά τη γνώμη της, για την καταστροφή που βιώνουμε καθημερινά, ευθύνονται κάποια φυσικά φαινόμενα και όχι οι ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές των υπαρκτών βεβαίως κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν εδώ και πολλά χρόνια αυτόν τον τόπο και συνεχίζουν και σήμερα να συγκυβερνούν και να οδηγούν τη χώρα και τους πολίτες της στην καταστροφή.
Δεν είναι το κυβερνών κόμμα της ΝΔ το κόμμα που στηρίζει και σας και την παράταξη στην οποία συμμετέχετε; Έχετε αναλογισθεί τις τεράστιες ευθύνες που φέρει η ΝΔ για το σημερινό κατάντημά μας;
Η κ. Καυκά που κόπτεται για την ανάπτυξη, καλά θα κάνει να κοιτάξει στα μάτια αυτούς που εκπροσωπεί και να δώσει εξηγήσεις για το νέκρωμα της αγοράς, τα λουκέτα και τον αφανισμό των μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων ακόμα και στην πάλαι ποτέ ακμάζουσα τοπική αγορά της Γλυφάδας. Θα έπρεπε επίσης το ζωηρό ενδιαφέρον της για τους άνεργους να το είχε εκδηλώσει πολύ νωρίτερα, όταν ο οδοστρωτήρας των μνημονίων άφηνε πίσω τους 1.500.000 συμπολίτες μας χωρίς δουλειά, ανάμεσα τους και πολλούς εμπόρους και μικρούς επιχειρηματίες.
Εμείς αποδεχόμαστε ευρωπαϊκά προγράμματα στήριξης ανέργων υπό τις απαράβατες προϋποθέσεις ότι μέσω αυτών δεν στήνονται παραμάγαζα ρουσφετιών και πελατειακών σχέσεων, δεν εκτρέφονται σκανδαλώδεις Μ.Κ.Ο, δεν γίνεται εμπόριο ψεύτικων ελπίδων και κυρίως οι άνεργοι που απορροφούνται έχουν πλήρη εργασιακά δικαιώματα. Και τα προγράμματα που έχουμε καταψηφίσει είχαν όλα αυτά τα απαράδεκτα χαρακτηριστικά.
Αν παρόλα αυτά η κ. Καυκά οραματίζεται μια κοινωνία πατρίκιων και πληβείων, μια κοινωνία με διαλυμένες εργασιακές σχέσεις και ανασφαλείς εργαζόμενους στο έλεος ασύδοτων εργοδοτών και επιτήδειων Μ.Κ.Ο., φοβούμαστε ότι όχι μόνο δεν θα την ακολουθήσουμε αλλά θα βρεθούμε απέναντι της.
Για το τι πρεσβεύουμε, ποιές είναι οι θέσεις μας κ.λ.π. μπορεί να ανατρέξει στο πρόγραμμά μας και σε όσα έχουμε με σαφήνεια υποστηρίξει στο δημοτικό συμβούλιο, όπου η παράταξη της ΝΔ στήριζε με την ψήφο της τον πλέον αποτυχημένο δημάρχο κ. Κόκκορη  και τις μνημονιακές πολιτικές που υλοποιούσε στο δήμο ή έλαμπε με την απουσία της.
Σύντομα κ. Καυκά θα καταλάβετε ότι η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον Τάσο Ταστάνη, και είναι έτοιμη να διοικήσει και κυρίως θα ανατρέψει τη σημερινή απαράδεκτη κατάσταση στο δήμο μας για το καλό όλων των Γλυφαδιωτών και κυρίως των πληττόμενων βάναυσα από την κρίση λαϊκών στρωμάτων.
18 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.