Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

ΟΣΥΠΑ: «Όταν η κοινωνία και ο επιχειρηματικός κόσμος διαφωνούν με το εγχείρημα, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν άραγε οι εμπνευστές του;».





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Στα πλαίσια των διαχρονικών αγώνων της ΟΣΥΠΑ,  προκειμένου να μην «ξεπουληθούν» τα ελληνικά κρατικά αεροδρόμια, που αποτελούν τον κυριότερο μοχλό της τουριστικής και κατ΄ επέκταση της εθνικής οικονομίας, το Προεδρείο της Ομοσπονδίας μαζί με τους τοπικούς Συλλόγους των Αερολιμένων Χανίων και Ηρακλείου, πραγματοποιούν σήμερα συμβολική κατάληψη στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων, μη επιτρέποντας στους εκπροσώπους των «επενδυτών»  να μπουν στο Αεροδρόμιο.

     Στον αγώνα τους αυτό οι εργαζόμενοι δεν είναι μόνοι τους, αλλά έχουν τη συμπαράσταση όλης της τοπικής κοινωνίας, με δεδομένο ότι και η Περιφέρεια και η Ένωση Ξενοδόχων του νομού έχουν εκδώσει  ψηφίσματα κατά της ιδιωτικοποίησης-ξεπουλήματος του Κρατικού Αερολιμένα Χανίων.
     Θέτουμε προς όλους το μεγάλο ερώτημα : «Όταν η κοινωνία και ο επιχειρηματικός κόσμος διαφωνούν με το εγχείρημα, ποια συμφέροντα εξυπηρετούν άραγε οι εμπνευστές του;».

    

                                                                                              

                                                          Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας




Βασίλης Αλεβιζόπουλος                                                                      Ρόνης Μαθιουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.