Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

Κοινωνικές Δράσεις των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου

 
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου δείχνοντας για μια ακόμη φορά ευαισθησία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας, διοργανώνουν και συμμετέχουν σε κοινωνικές δράσεις, προκειμένου να βοηθήσουν οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν:

  • «Δωρεάν εμβολιασμό» στα παιδιά του Δήμου μας.
  • «Εβδομάδα Προσφοράς και Αλληλεγγύης» Πρόκειται για μια πρωτοβουλία των Παιδικών Σταθμών για τη συγκέντρωση παιδικού ιματισμού, που θα μοιραστεί σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.
  • Συγκέντρωση τροφίμων για το παντοπωλείο του Δήμου μας.
  • Συγκέντρωση φαρμάκων.
  • Συμμετοχή στο πρόγραμμα του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, για την προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων σε παιδιά με κινητικά προβλήματα, συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια.
         

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αλίμου με την ανάληψη αυτών των δράσεων, στοχεύουν στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών, μέσα από την προσφορά. Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός και ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Νίκος Παπανικολάου (φωτογραφία) ευχαριστούν θερμά τα παιδιά και τους γονείς για την συμμετοχή τους.
Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.