Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2014

ΓΛΥΦΑΔΑ:Δυο όψεις του ιδίου νομίσματος

 
Επί τέσσερα χρόνια βρίσκεται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, ως δημοτικός σύμβουλος, συνομιλεί με τον Κόκκορη, και γνωρίζοντας απόλυτα τα ισχύοντα δεν έπραξε το ελάχιστο.

Έτσι εκφράζονται οι δημότες Γλυφάδας από θεσμικό ρόλο που έχει παρασχεθεί σε εκλεγμένους;

Ούτε μια λέξη για το ζήτημα του δημότη, έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις στον δήμο Γλυφάδας. Ούτε μια ενδεδειγμένη ενέργεια από αυτόν που είδε επανειλημμένα τις συνέπειες για τον δημότη στηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Ακόμα και έπειτα από επίδοση φακέλλου με έγγραφα.

Αυτές οι ενέργειες δεν γίνονται από ένα άτομο χωρίς δόλο για προσωπικό όφελος και success story εις βάρος των άλλων.

Κόκκορης και Ταστάνης δεν διαφέρουν ουσιαστικά, αποτελούν δυο όψεις του ιδίου νομίσματος. Σύμφωνα με τα πεπραγμένα ενός δημάρχου υπαλλήλου της διαπλοκής, και διορισμένου της Μνημονιακής κυβερνήσεως, και τα πεπραγμένα του άλλου που για το θεαθήναι προσπαθεί να αποδείξει με λόγια ότι διαφέρει, ενώ οι πράξεις του είναι ταυτόσημες του Κόκκορη. 

Αποδείξτε ότι κάνω λάθος, η είμαι λάθος, ώστε να ανακαλέσω, δεδομένου ότι το μόνο λάθος είσαστε εσείς. Αυτά που εσείς αδυνατείτε να πράξετε για τους δημότες, την πρόοδο, και τον τοπικό μας πολιτισμό, είχα τις γνώσεις και τα εφόδια να τα ολοκληρώσω από θεσμικό ρόλο. Ο Κ.Κόκορης για γνωστούς λόγους επέλεξε να μείνει εκτός ο δημότης με εντοπιότητα, ώστε να υπηρετηθούν διαπλεκόμενα μιας οικονομικής ελίτ που κατέστρεψε την Ελλάδα. 
Ο κ.Ταστάνης που επικαλείται δημόσια ότι διαφέρει, τι έπραξε; 
Όλα και όλοι για το προσωπικό success story Ταστάνη; Και αλήθεια που διαφέρει από τον κ.Κόκκορη μέχρι αυτή τη στιγμή σύμφωνα όσων γνωρίζουν οι συμπολίτες μας;

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.