Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

Όλοι σήμερα στις 7:00 μμ στο Μ.Θεοδωράκης στην Εκδήλωση για το Ελληνικό με τον Αλέξη Τσίπρα,τη Ρένα Δούρου και τη Νάντια Βαλαβάνη


ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ. ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Συμμετέχει με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Ταστάνη στην αυριανή εκδήλωση για το Ελληνικό στην Αργυρούπολη και καλεί τα μέλη της και τους Γλυφαδιώτες  να πάρουν μαζικά μέρος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί το Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου που είναι η καταληκτική μέρα για τις προσφορές για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στις 7.00μ.μ στο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης (Λ. Κύπρου 68, δίπλα στο Δημαρχείο)κυρίως για το ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου και της παραλίας, και θα εκφράσει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους αγώνες του Δήμου και των περιβαλλοντικών κινημάτων.

Επίσης θα μιλήσουν η Ρένα Δούρου, βουλευτής Β΄ Αθήνας και υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής και η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής Β΄ Αθήνας που ασχολείται ιδιαίτερα με το πρόβλημα του πρώην αεροδρομίου.
glyfadaweb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.