Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

Κατά της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου

 
«Η δήθεν αξιοποίηση του Ελληνικού δεν πρέπει να περάσει. Γιατί δεν είναι αξιοποίηση αλλά ιδιωτικοποίηση με όρους ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας και τσιμεντοποίησης», σημειώνει σε δήλωσή της, η υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου.

«Σήμερα ο διαγωνισμός για την δήθεν αξιοποίηση βρίσκεται σε κρίσιμη φάση.
Την Πέμπτη, 27 του μήνα, είναι η καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού για την υποβολή των τελικών προσφορών από τους ενδιαφερόμενους ομίλους.
Ανοίγει δηλαδή ο δρόμος για το τελικό ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, σε βάρος των πολιτών και του περιβάλλοντος.
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να διαμαρτυρηθούμε και να καταγγείλουμε τη διαδικασία αυτή και τον ρόλο της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ. Του ΤΑΙΠΕΔ που κρατά μυστική τη σύμβαση με τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό.
Απαιτούμε την άμεση διακοπή της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά», καταλήγει η κ. Δούρου.
Η κ. Δούρου, παρευρέθηκε στην παράσταση διαμαρτυρίας των δήμων, της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού και των κατοίκων έξω από το ΤΑΙΠΕΔ, την Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου.

Εκδήλωση: "Το Ελληνικό δεν πωλείται" με Τσίπρα - Δούρου- Bαλαβάνη την Πέμπτη

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, καταληκτική ημερομηνία για τις δεσμευτικές προσφορές για το Ελληνικό, στο δημαρχείο της πόλης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τον γενικό τίτλο "Το Ελληνικό δεν πωλείται".
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και η βουλευτής Β' Αθήνας Νάντια Βαλαβάνη.

Πηγή:attikipress.gr,avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.