Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19, 2014

Συνταρακτικές αποκαλύψεις από τον πρέσβη Μάτση για τις ΜΚΟ του ΥΠΕΞ

matsis
Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον χορό των εκατ. ευρώ με τις ΜΚΟ στο υπουργείο Εξωτερικών έκανε ο πρέσβης επί τιμή Νικόλαος Μάτσης, ο οποίος υπηρέτησε ως αναπληρωτης γενικός διευθυντής στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακης Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ που είναι αρμόδια για τη διανομή των χρημάτων στις ΜΚΟ.

Μιλώντας στην Απαγορευμένη Ζώνη και στον Γιώργο Τράγκα, ο κ. Μάτσης επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι αδελφή πολύ γνωστής ελληνίδας πολιτικού, πήρε 600.000 ευρώ μέσω ΜΚΟ προκειμένου να φτιάξει στην Αιθιοπία ένα σχολείο 100τ.μ με χωμάτινο(!) δάπεδο. Μάλιστα ο εκεί πρέσβης τότε, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το κόστος του σχολείου όταν του ζητήθηκε.
Επίσης έκανε λόγο για καθηγητή πανεπιστημίου, φίλου της οικογένειας Παπανδρέου, που διατηρούσε 50(!) ΜΚΟ μόνο στο υπουργείο Εξωτερικών, άγνωστο και πόσες άλλες σε άλλα υπουργεία.
Λόγω των αντιρρήσεων που εξέφραζε ο κ. Μάτσης για τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων προς τη ΜΚΟ αποκάλυψε τον πόλεμο που δεχόταν. μέχρι της τελικής απομάκρυνσής του από την υπηρεσία.
Δείτε όλες τις αποκαλύψεις του κ. Μάτση στην εκπομπή Απαγορευμένη Ζώνη και στον Γιώργο Τράγκα
Πηγή: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.