Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2014

Έναρξη Λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου

 
Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σύνδεσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου με το Φυσικό Αέριο και πλέον λειτουργεί κανονικά και εξυπηρετεί και πάλι το κοινό και τις ομάδες του Δήμου Αλίμου
.
            Προηγήθηκαν συντονισμένες προσπάθειες για την κατά το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση των εργασιών. Ασφαλώς ο χρόνος θα μπορούσε να ήταν βραχύτερος, όμως τα απρόβλεπτα και η γραφειοκρατία συνέβαλαν στο αντίθετο.
            Το Κολυμβητήριο έχει εξασφαλίσει τα απαιτούμενα σε σχέση με τη θέρμανση του και βέβαια γίνεται και η ενδεδειγμένη οικονομία που μειώνει, σε συνδυασμό με την «κουβέρτα», κατακόρυφα το κόστος λειτουργίας του.
            Όσα μέλη είχαν καταβάλει τη μηνιαία συνδρομή πριν την αναστολή λειτουργίας, η πληρωμή θα παραταθεί για όσο χρόνο έμεινε ανενεργό το Κολυμβητήριο.
            Τα προγράμματα του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου, θα γίνονται όπως και πριν, ενώ το ωράριο του κοινού θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00-16:00 και 20:00-21:00 και το Σάββατο 11:00-15:00.
            Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμητρα Κλεώπα-Μπίσμπα, η συμβολή της οποίας ήταν καταλυτική στην ολοκλήρωση των ενεργειών, για τη σύνδεση με το φυσικό αέριο.
            Επίσης και στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, η οποία είχε σημαντική παρουσία και συνεισφορά σε όλη τη διάρκεια της μελέτης και των εργασιών.
            Τώρα η προσπάθεια όλων εστιάζεται όχι μόνο στο να διατηρηθεί το Κολυμβητήριο ανοιχτό, αλλά καθημερινά να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.