Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

Με αφορμή το τραγικό γεγονός στο λούνα πάρκ Ελληνικού Αργυρούπολης

Νικος Τζιγκουνακης
του Νίκου Τζιγκουνάκη
Όλοι οι φίλοι-ες μου γνωρίζουν ότι είμαι αρκετά πικραμένος και προβληματισμένος από πολλά γεγονότα που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό στο δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.
Το τραγικό συμβάν όμως που συνέβη την περασμένη Κυριακή (27/4/2014) στο λούνα πάρκ Ελληνικού Αργυρούπολης, με τον άδικο χαμό ενός 13χρονου με αναγκάζουν να σκεφτώ πολλά:
1ον)
Ποιός άνθρωπος δεν πονά από τον θάνατο ενός αθώου παιδιού; Όπως όμως, αναφέρεται σε πολλά ρεπορτάζ έγκυρων site και άλλων ΜΜΕ είχαν συμβεί και αλλοι τραυματισμοί σε άλλους δήμους με το συγκεκριμμένο λούνα πάρκ, οπότε το τραγικό αυτό γεγονός θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε δήμο.

2ον ) Αλγεινή εντύπωση προξενεί σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη η μέχρι αηδίας πολιτική εκμετάλευση του τραγικού γεγονότος από κυβερνητικούς παράγοντες και φιλομνημονιακά ΜΜΕ προκειμένου να εκμεταλευτούν το άτυχο γεγονός προς βοήθεια του μνημονιακού νεοφιλελεύθερου υποψήφιου.
3ον) Η Δημοτική Αρχή σαφώς και φέρει πολιτική ευθύνη, αλλά πολιτική ευθύνη έχουν και οι δημοτικές αρχές της Χίου, της Χαλκίδας κ.α. δήμων που λειτούργησε χωρίς άδεια το λούνα πάρκ.
4ον) Πολιτικές ευθύνες φέρει κυρίως το Υπουργείο Ανάπτυξης για το πλαίσιο που λειτουργούν τέτοιου είδους επιχειρήσεις.
5ον) Πιστεύω ότι η ψυχραιμία, και η σύνεση θα πρυτανεύσουν στους συνδημότες μου και θα στείλουν το σωστό μήνυμα εκεί που πρέπει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18 Μάη, καταψηφίζοντας την μνημονιακή-νεοφιλελεύθερη παράταξη Κωνσταντάτου-Τσαρπαλή, όπως και κάθε νεοφιλελεύθερο υποψήφιο σε οποιονδήποτε συνδυασμό, (ως γνωστόν μια από τις πιο σοβαρές αιτίες που μου επέβαλλαν τη σιωπή που τηρώ είναι και η συμμετοχή νεοφιλελεύθερων υποψηφίων και στη παράταξη Κορτζίδη,που σε διαφορετική περίπτωση θα υποστήριζα με όλες μου τις δυνάμεις!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.