Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

NΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ!!

 Αναδημοσίευση από το f/b
 
Το προσφατο τραγικο συμβαν στη πολη μας,επιχειρει να θεσει με την απλοχερη καθοδηγηση των ΜΜΕ και των ντοπιων συνεργατων τους, εν αμφιβολω την πιθανοτητα εκλογης του Χρηστου Κορτζιδη .

Σ αυτα τα τελευταια 24 ωρα του συμβαντος ,μια απεραντη λασπολογια εξαπολυεται απο τα εκμαγεια της πλεον απιθανης συμμοριας,με στοχο το Δημαρχο της πολης .

Ο διακαης τους ποθος δεν ειναι απλα η αναληψη της διαχειρισης  του Δημου, οσο η παντοιοτροπη μειωση και εξαφανιση οποιασδηποτε φωνης υψωνεται απεναντι στο συστημα της ισοπεδωσης, που στο Ελληνικο επενδυει μεγαλα ονειρα και προσβλεπει σε τεραστια κερδη καιδυστυχως το φαγοποτι του ,χαλαει μια δραση εντιμη,ηθικη και αξιοπρεπης αυτη τηςΔημοτικης μας αρχης.

Γιατι ομως οι πολιτες αυτης της πολης που ευεργετειται χωρις να εξαγοραζεται απο την Δημοτικη αρχη, θα επιχειρησει νασκεφθει να αλλαξει επιλογή?
 Σε  ένα Δημο καθημαγμενο από τις Καλλικρατικες επιλογες που μεταφραζεται σε δραματικη μειωση των πορων , και του ανθρωπινου δυναμικου με επιβαρυνση δραστηριοτητων που αφορουσαν την Περιφερεια εν τη απουσια υποστηρικτικων  υποδομων και ελεγκτικων μηχανισμων , ο Δημος ανυψωσε αναστημα τιμης ,ώστε με την σκληρη ανιδιοτελη αμισθι εργασια, να ανακουφισει και να συμπαρασταθει -λογω και πραξει- στα σοβαροτατα προβληματα επιβιωσης των ασθενεστερων οικογενειων,στα προβληματα λειτουργιας των βρεφονηπιακων και λοιπων εκπαιδευτικων δομων,Υγειας καιΠρονοιας.

Η περηφανη επιμονη του απεναντι στα θεματα υφαρπαξης- μεσω των πολιτικων του μνημονιου- του ζωτικου του χωρου εκφρασης,διαβιωσης ,πολιτισμου παιδειας και υγειας με κορωνιδα την επιμονη εναντια στο ξεπουλημα της γης του με ότι αυτό συνεπαγεται ,μας φερνει σημερα απεναντι στο επιμονο ερωτημα» ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ τα κλειδια αυτης της πολης? Και σ ένα δευτερο ερωτημα  ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑΚΛΕΙΔΙΑ???
Μια πιθανη μη εκλογη του Δημαρχου της πολης,ανοιγει την κερκοπορτα στους εκφραστες,συνομιλητες και διαμεσολαβητες της υποταγης σε συμφεροντα αλλοτρια ,σε ορεξεις οι οποιες ΔΕΝ συμπεριλαμβανουν εμας τουςΔημοτες ,που υιοθετουν και εφαρμοζουν την πολιτικη ισοπεδωσης της χωρας μας,υποθηκευουν τις ζωες μας και σηματοδοτουν αλλαγες στην καθημερινοτητα μας τις οποιες ισως στην εκταση τους δεν εχουμε απολυτως αναλογιστει
 Γι' αυτό το λογο και  η πληρης συμπνοια τους κατω από  τον μανδυα του «απολιτικ» με τον στοχευμενο οχετο των ΜΜΕ εκπορευομενων απολυτα από εκεινους τους «ξενους»που ορεγονται στην κυριολεξια τα σπιτια μας..
Γι αυτό το λογο,αυτοι οι επιτηδευμενα λαγνοι λαικιστες,επιθυμουν διακαως την ΠΟΛΗ !
Γι αυτό το λογο περισσοτερο από ποτε σημερα πρεπει να συστρατευθουμε στην υποστηριξη εκεινου του χωρου που λελλογισμενα και με χιλιους κοπους παλευει για την αξιοπρεπεια μας  στο Ελληνικο και την Αργυρουπολη
Ολοι εμεις οι πληγωμενοι από τις επιλογεςτων μνημονιων ,ολοι εμεις που υποστηκαμε και υποκειμεθα την τεραστια πολιτικη,πολιτιστικη και ηθικη κριση που δημιουργησαν οι εκφραστες τους και εφαρμοζουν εκεινοι, «ορεγομενοι» τον Δημο ,πρεπει να σταθουμε απεναντι, ενωμενοι και δυνατοι περισσοτερο από ποτε .
Να δυναμωσουμε την δημοτικη συνεργασια και τον Χρηστο Κορτζιδη, να μην επιτρεψουμε τους» βαρβαρους» να πανηγυρισουν με το προσχημα μιας κατασκευασμενης προπαγανδας την παραδοση μας… Το οφειλουμε στουςεαυτους μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.