Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2016

Μάχη επιστροφής στη Κρήτη της 6χρονης κόρης του δολοφονημένου Μεσαρίτη

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Η ερωτική αντιζηλία φαίνεται να είναι το  βασικό κίνητρο της στυγερής δολοφονίας του 32χρονου Αντώνη Χριστοφάκη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε γαζωμένο από 11 σφαίρες σε περιοχή κοντά στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας.

«Ο πελάτης μου ζητά συγνώμη από την οικογένεια του θύματος , όσο κι αν αυτό δεν απαλύνει την οργή τους» είπε μιλώντας  σήμερα στο 984radio, ο Γιώργος Βλαχόπουλος , δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη της στυγερής δολοφονίας, ο οποίος και δείχνει τη σύζυγο του θύματος ως τουλάχιστον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του άτυχου Μεσαρίτη.
Κατά τον συνήγορο που σήμερα έδωσε και νέες δραματικές λεπτομέρειες της δολοφονίας με 11 πυροβολισμούς, υπάρχει ένα θέμα προς διερεύνηση, για το ενδεχόμενο και οικονομικών δοσοληψιών μεταξύ δράστη και θύματος, όμως όπως είπε είναι στα χέρια των ανακριτικών αρχών η περαιτέρω έρευνα.
Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στη προσπάθεια που καταβάλει όλη η κοινότητα των Κρητών του Μονάχου, αλλά και νομικοί, προκειμένου το 6χρονο παιδί, θύματος και της μάνας που φέρεται ως ηθικός αυτουργός του φόνου του άνδρα της, να αποδοθεί στη οικογένεια του νεκρού και να επιστρέψει στο οικογενειακό περιβάλλον του πατέρα στη Κρήτη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.