Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2016

Το ΕΠΑΜ σήμερα στα Ειρηνοδικεία



Δελτιο Τυπου

Παρά την συλλογική απόφαση των συμβολαιογράφων να απέχουν και σήμερα από τις διαδικασίες πλειστηριασμών, εν τούτοις στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αττική, έχει προγραμματιστεί από συγκεκριμένη τράπεζα να πραγματοποιηθούν σήμερα εκποιήσεις κατοικιών.

Και αυτό βεβαίως δεν αποτελεί κάτι το πρωτόγνωρο, καθώς στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, υπήρξαν αρκετές ανάλογες περιπτώσεις ειδικά στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Η διαδικασία των πλειστηριασμών, είναι σαφές ότι διεκπεραιώνεται μέσω των συμβολαιογράφων, παρά το ούτως ή άλλως υποκριτικό πλαίσιο  αποχής του ίδιου του Συλλόγου τους (τοπικά και πανελλαδικά).
Τι κάνουν; Με άλλοθι την εξαίρεση  επιχειρούν να εκπλειστηριάσουν ακίνητη περιουσία ιδιωτών, προς όφελος των τραπεζών. Όπως το επιχείρησαν ορισμένοι εξ´ αυτών σε Θεσσαλονίκη και Αττική, την περασμένη εβδομάδα. Όμως, λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο, όπως λέει ο σοφός μας λαός.
Το Ε.ΠΑ.Μ. με τις οργανώσεις του στην περιφέρεια, το οποίο πρωτοστατεί στο Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, από κοινού και με τη συνδρομή Κινήσεων, της ΛΑΕ, συλλογικοτήτων, απέτρεψε τους πλειστηριασμούς τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αττική.
Αυτό θα συμβεί και σήμερα και οποτεδήποτε επιχειρηθεί ανάλογη κίνηση από πλευράς (των ανακεφαλαιοποιημένων) Τραπεζών σε συνεργασία με συμβολαιογράφους που εξυπηρετούν συμφέροντα τραπεζιτών.
Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τα μέλη και τους φίλους του να βρίσκονται σήμερα Τετάρτη, στις 3:30 έξω από τα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, προκειμένου να αποτρέψουμε τη νέα προσπάθεια των τραπεζών να εκπλειστηριάσουν κατοικίες των συμπολιτών μας.
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
Εμείς το κάνουμε πράξη, δεν εμπαίζουμε τον ελληνικό λαό!
30 Νοεμβρίου 2016
Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.