Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016

Ε.ΠΑ.Μ: «ΤΙ στήθηκε με τον Γκαουλάιντερ Φούχτελ στο Ναύπλιο Δήμαρχε;»

Ε.ΠΑ.Μ: «ΤΙ στήθηκε με τον Γκαουλάιντερ Φούχτελ στο Ναύπλιο Δήμαρχε;»
Την Πέμπτη 3-11-2016 στην 6η Ελληνογερμανική συνέλευση, που έγινε στο Ναύπλιο, ο δήμαρχος Μεγαρέων κος Σταμούλης παραστάθηκε στην έναρξη των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στο κτήριο της παλαιάς βουλής, και η συνολική διαδικασία διήρκεσε τρεις ημέρες.

 
Για την πράξη αυτή δημοσιεύτηκε μια λίστα με τις υπογραφές 182 δημάρχων και συμβούλων, οι οποίοι καταδικάζουν την συνέλευση αυτή.
 
Εάν ζούσαμε σε ειρηνικές εποχές δεν θα υπήρχε κανένα μεμπτό σημείο στην πράξη αυτή των δημάρχων που συμμετείχαν στο ξεπούλημα της περιουσίας των δήμων της πατρίδας μας στους Γερμανούς.
 
Επίσης δεν θα δίναμε σημασία στο γεγονός ότι η έναρξη των εργασιών διενεργήθηκε, όχι τυχαία, στην αίθουσα της παλαιάς βουλής, εκεί ακριβώς όπου έγινε η δίκη του Κολοκοτρώνη.
 
Η Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV), είναι «ένα δυναμικό δίκτυο οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, κοινωνίας των πολιτών και οικονομικών φορέων», όπως αρέσκεται η ίδια να προπαγανδίζεται. Επί της ουσίας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά το προϊόν της διεθνούς σύμβασης μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας, όταν τον Μάρτιο του 2010 (προ μνημονίων), υπογράφτηκε από την καγκελάριο Μέρκελ και τον τότε ελληνόφωνο πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου, η γνωστή σε όλους μας Ελληνογερμανική Εταιρική Σχέση.
 
Η Γερμανία σαν ηγέτιδα δύναμη της Ε.Ε, αντιλαμβανόμενη ότι ο  σύγχρονος ολετήρας της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, είχε στίσει το κόλπο και το ΔΝΤ ετοιμαζόταν να εισέλθει στη Ευρώπη μέσω της Ελλάδος, έσπευσε να δεσμεύσει, μόλις δυο μήνες πριν το «πραξικόπημα του Καστελόριζου», τον τότε ελληνόφωνα πρωθυπουργό έτσι ώστε να έχει άμεση πρόσβαση στο σχέδιο διαμελισμού και ξεπουλήματος της πατρίδας μας. Φυσικά η σύμβαση αυτή δεν πέρασε ποτέ από το Ελληνικό κοινοβούλιο, διότι έτσι θα μαθαίναμε τι είχε υπογράψει. Μάλιστα για να είναι ακόμα ποιο οργανωμένη όρισε υφυπουργό επί Ελληνικών θεμάτων τον κον Γιoχακίμ Φούχτελ που όλως τυχαίως είναι και ο συντονιστής της  Ελληνογερμανικής Εταιρικής Σχέσης. Ένας γκαουλάϊντερ δηλαδή που του ανατέθηκε να διοικήσει τον ``χώρο`` που ονομάζετε Ελλάδα.
 
Όμως ζούμε υπό καθεστώς κατοχής ξένων δυνάμεων, για τον λόγο αυτό οτιδήποτε γίνεται σε αυτήν την χώρα από τους φορείς θα πρέπει να το εκλαμβάνουμε σαν εξαναγκαστικές πράξεις των κατοχικών δυνάμεων έναντι στην χώρα μας.
 
Ο ρόλος λοιπόν για τώρα της  6ης Ελληνογερμανικής συνέλευσης είναι η τακτοποίηση του μεταναστευτικού προβλήματος, όπως όμως το αντιλαμβάνεται η Γερμανία.
 
Όχι στο σύνολο του, αλλά στον τομέα του που λέγεται «εύρεση χώρων για αποθήκες ψυχών», τις επιστροφές δηλαδή των μεταναστών από την βόρεια Ευρώπη όπου εργάζονται με το αντίτιμο των 0,80 Ευρώ την ώρα. Επειδή η μακρόχρονη παραμονή τους στις χώρες αυτές δύναται να τους εξασφαλίζει κάποια εργασιακά δικαιώματα, γι` αυτό θα πρέπει να αλλάζουν κάθε τόσο. Υπολογίζονται ότι πάνω από 850.000 ψυχές θα πρέπει να μετακινηθούν.
 
Στα Μέγαρα υπάρχει ένας σύγχρονος χώρος (για την εγκατάσταση των πλούσιων Γύφτων του Χαλανδρίου τάχα μου – τάχα μου), στο όρος πατέρα στη θέση ‘’ραντάρ’’, ο οποίος είναι ικανός να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ανθρώπων προς «ανακύκλωση». Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ότι αυτός ήταν ο λόγος της συμμετοχής του δήμου μας σε αυτήν την συνέλευση.
 
Στην συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της 11-8-2015 το ΕΠΑΜ Μεγάρων είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, προτείνοντας στην τοπική ηγεσία να μην προχωρήσει στην σύναψη του δανείου, χαρακτηρίζοντας το σαν «τυράκι» στη φάκα του νόμου Κατρούγκαλου, και είχε μάλιστα μιλήσει για Αρμαγεδδών που έρχεται. Τώρα και μετά την πράξη αυτή του Δημάρχου αποδεικνύεται ότι είχε δίκιο. (παρακολουθήστε την τοποθέτηση στο: https://www.youtube.com/watch?v=UIlW4-v6ntg).
 
Το ΕΠΑΜ Μεγάρων δεν θέλει να καταχωρίσει στον δήμαρχο, πρόθεση συμμετοχής σε αυτό, γι` αυτό έγκαιρα και εντός της αιθούσης του Δημ. Συμβ. είχε προειδοποιήσει ότι με την σύναψη αυτού του δανείου θα έχουν τον δήμο μας στο χέρι. Δεν είχε λοιπόν κανένα περιθώριο επιλογής ο δήμαρχος να πει ΟΧΙ στους Γερμανούς.
 
Ακολουθώντας τις εντολές της κυβέρνησης των δοσίλογων έχει αυτόματα αποδεχτεί την υποταγή του στους κατακτητές. Ανεξαρτήτου προθέσεως όμως τα ερωτήματα παραμένουν αμείλικτα:
  • Πως ονομάζεται αυτός που με την θέληση του συνδιαλέγεται για το μέλλον του τόπου του με κατοχικές δυνάμεις;;;.
  • Πως αποκάλεσε ο λαός μας αυτούς που έστω και άθελα τους διευκόλυναν με τις πράξεις τους τις δυνάμεις κατοχής;;;. 
 
Το ΕΠΑΜ Μεγάρων σύντομα θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης του Μεγαρικού λαού για την πληροφόρηση του πάνω στο θέμα της κατοχής της πατρίδας μας. Το σύνολο της τοπικής πολιτικής ηγεσίας δεν θέλησε να ακούσει την πρόταση – προτροπή μας να κληθεί η τοπική κοινωνία να συμμετέχει δραστικά στις αποφάσεις που στην σημερινή εποχή είναι τόσο σημαντικές όσο ποτέ άλλοτε. Θα προχωρήσουμε μόνοι μας στην προσπάθεια ένωσης και ανύψωσης του ηθικού του Μεγαρικού λαού, λέγοντας του την αλήθεια και ότι υπάρχει λύση γιατί, ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.  
 
Πυρήνας Μεγάρων
Ενιαίου ΠΑ-λλαικου Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ)
 
Υ.Γ.1 Την επιχειρηματολογία για την τεκμηρίωση της ΚΑΤΟΧΗΣ μπορεί κάποιος επισκεπτόμενος την επίσημη ιστοσελίδα του Ε.ΠΑ.Μ (www.epamhellas.gr) να την διαβάσει σε όλες τις λεπτομέρειές της.
 
Υ.Γ.2 Η αργοπορία της αντίδρασης αυτής οφείλεται στο ότι μόλις την Παρασκευή 26-11-2016, επιβεβαιώσαμε με επίσημο τρόπο την παρουσία του Δημάρχου στο Ναύπλιο. Φαίνεται ότι δεν θα έπρεπε να πέσει στην αντίληψη μας. Αλλά από αυτό προκύπτει ένα πολύ σοβαρό θέμα για την πόλη μας. Είναι ο ρόλος των τοπικών ΜΜΕ που θεωρούν τον εαυτό τους θεοφώτιστο και ικανό να κρίνει πια είναι σημαντική είδηση ή όχι. Κάνετε λάθος κύριοι, ο ρόλος αυτός ανήκει στους πολίτες. Ο ρόλος σας, ειδικά στις εποχές που ζούμε, είναι πολύ ζωτικός και σημαντικός.megaratv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.