Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016

Πρώτη συνάντηση του Μπαράκ Ομπάμα με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο

white_house_trump_obama1Πρώτη συνάντηση του Μπαράκ Ομπάμα με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο. Oμπάμα: Θέλουμε να πετύχεις – Τραμπ: Τιμή μου η συνάντηση με τον Ομπάμα.

ΟΜΠΑΜΑ STAY HOME (ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ)!!!
Μέσω… twitter ζητούν τη δολοφονία Τραμπ! Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες
«Θαυμάσια» χαρακτήρισε την πρώτη του συνάντηση με τον διάδοχό του στην προεδρία των ΗΠΑ ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος υποδέχθηκε τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
Ο νυν πρόεδρος μάλιστα, τόνισε ότι πήρε ενθαρρυντικά μηνύματα από τη συζήτησή του με τον νέο Αμερικανό πρόεδρο.
Ο απερχόμενος πρόεδρος διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι θα προσπαθήσει να διευκολύνει τη μετάβαση εξουσίας και να είναι χρήσιμος για να επιτύχει ο νέος πρόεδρος στο έργο του. «Είναι σημαντικό για όλους μας, ανεξαρτήτως κόμματος και πολιτικών προτιμήσεων να εργαστούμε μαζί προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία που τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αμερική» τόνισε.
«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχετε στο έργο σας, αν επιτύχετε εσείς θα επιτύχουμε και εμείς» πρόσθεσε ο Ομπάμα.
«Είναι τιμή μου να συναντιέμαι μαζί σας κ. πρόεδρε δεν είχαμε ξανασυναντηθεί… Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εσάς… Μιλούσαμε σχεδόν επί 1,5 ώρα, και αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ περισσότερο, συζητήσαμε πολλές καταστάσεις», τόνισε από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς πρόεδρος απευθυνόμενος στον Μπαράκ Ομπάμα. «Προσβλέπω σε πολύ περισσότερες συναντήσεις μαζί σας» τόνισε δε ο Τραμπ.
Παράλληλα, η απερχόμενη «πρώτη κυρία» Μισέλ Ομπάμα συναντήθηκε με τη Μελάνια Τραμπ.
Σημειώνεται ότι ο Τραμπ εισήλθε στο Λευκό Οίκο από την πίσω είσοδο του κτηρίου και όχι από την μπροστινή όπου είχαν τοποθετηθεί οι κάμερες.
white_house_trump_obama
Πάντως, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αμερικής πραγματοποιούνται διαδηλώσεις κατά της εκλογής του μεγιστάνα στην προεδρία των ΗΠΑ. Σε αρκετές πόλεις μάλιστα σημειώθηκαν και επεισόδια.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.