Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2016

Δελτίο τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α για το νέο Ιατρείο στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
       

        Την 09 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο Αγιασμός με την ευκαιρία έναρξης του περιφερειακού Ιατρείου Ελληνικής Αστυνομίας στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Στον Αγιασμό παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής κ. Δημήτριος ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ , ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ , ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού Α.Ε.Α. Υποστράτηγος κ. Ηλίας ΜΑΛΕΒΙΤΗΣ , ο Τμηματάρχης των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών Ταξίαρχος κ.  Γιώργος ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ , ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων Ταξίαρχος κ. Νικόλαος ΚΟΚΚΙΝΗΣ , ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής  Αττικής κ. Κωνσταντίνος ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχαήλ ΣΔΟΥΚΟΣ , οι Αναπληρωτές Διευθυντές της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνομικός Διευθυντής κ. Άρης ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ και Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χρήστος ΚΟΝΔΥΛΗΣ , ο Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Νικόλαος ΜΑΝΩΛΗΣ , η Τμηματάρχης του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνομικός Υποδιευθυντής κα. Δήμητρα ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αερολιμένα  Αντιπύραρχος κ. Γεώργιος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , ο Τμηματάρχης του Τμήματος Τάξης του Αερολιμένα Αθηνών Αστυνόμος Ά κ. Σταύρος ΠΡΑΠΑΣ, ο Διοικητής των ΕΚΑΜ Αστυνόμος Ά κ. Πέτρος ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ, ο Αναπληρωτής Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα κ. Αποστόλης ΤΣΟΥΡΑΚΗΣ, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ασφαλείας Αερολιμένα Αστυνόμος Ά κ. Κωνσταντίνος ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ , ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Καλυβίων Υπαστυνόμος Ά κ. Κωνσταντίνος ΚΟΡΟΜΠΛΗΣ , ο Υποδιοικητής του Τμήματος Τάξης Καλυβίων  Υπαστυνόμος ΄Β  κ. Ιωάννης ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αναπληρωτής Τμηματάρχης Τροχαίας του Αερολιμένα Αθηνών Υπαστυνόμος ΄Β κ. Βασίλης ΣΙΝΑΝΗΣ , και συνάδελφοι που Υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών καθώς και στις όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις.

     Από  την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Ά Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ , ο ΄Β Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Βασίλειος ΑΛΥΜΑΡΑΣ. Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής , εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ και ο Αντιπρόεδρος κ. Παντελής ΜΑΝΙΑΤΗΣ.

      Μετά τον Αγιασμό ο Σεβασμιότατος εξήρε την πρωτοβουλία για την ίδρυση του περιφερειακού Ιατρείου που θα εξυπηρετεί του Συναδέλφους και τις οικογένειες τους και δεσμεύτηκε να συνεισφέρει σε ιατρικό υλικό και τεχνικό εξοπλισμό προτρέποντας να ιεραρχηθούν οι ελλείψεις του Ιατρείου και να του απευθυνθούν σχετικά αιτήματα,

      Ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ εκ μέρους της Πολιτικής Ηγεσίας ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την τέλεση του Αγιασμού αλλά και για τις προθέσεις του να συνεισφέρει η Ιερά Μητρόπολη σε αυτή την προσπάθεια, στην συνέχεια συνεχάρη την Φυσική Ηγεσία, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής κ. Γιώργιο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ για την πρωτοβουλία του να αιτηθεί την ίδρυση περιφερειακού Ιατρείου καθώς και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών κ. Μιχάλη ΣΔΟΥΚΟ που συνεισφέρει τα μέγιστα για την ίδρυση Ιατρείου, δήλωσε ότι η πολιτεία θα είναι αρωγός σε κάθε αίτημα που αναβαθμίζει τους εργαζόμενους Αστυνομικούς και κατ’ επέκταση την Ελληνική Αστυνομία ως οργανισμό.

       Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ αφού ευχαρίστησε με την σειρά του τον Σεβασμιότατο και τους λοιπούς παρευρισκομένους , τόνισε ότι υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που αναβαθμίζει την ποιότητα των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων Αστυνομικών και ως Φυσικός Προϊστάμενος προέτρεψε να του υποβάλλονται αιτήματα που στοχεύουν στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας των Αστυνομικών, προκειμένου να τα ικανοποιήσει. Επίσης είπε χαρακτηριστικά , αφού του δόθηκε από την πολιτεία το αξίωμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ως αντίδωρο θα κάνει πράξη και αυτός με την σειρά του κάθε δίκαιο αίτημα των εργαζομένων Αστυνομικών που βελτιώνει την διαβίωση τους και την επαγγελματική τους Ασφάλεια διότι όπως συμπλήρωσε εμείς τους ζητούμε να παρέχουν ασφάλεια στον πολίτη οπότε θα πρέπει πρωτίστως να νιώθουν οι ίδιοι ασφάλεια .

      Τέλος ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτιοανατολικής κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ,τον Υποστράτηγο κ. ΜΑΛΕΒΙΤΗ , τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μιχάλη ΣΔΟΥΚΟ που παρευρίσκονταν καθώς και την προϊστάμενη του Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ κα. Ζαχαρούλα ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ, τον Διευθυντή Των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών Ταξίαρχο κ. Αθανάσιο ΜΠΑΔΕΚΑ, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω Υπηρεσιακών Υποχρεώσεων και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν , πλην όμως η συνεισφορά τους ήταν σημαντική για την ίδρυση του Ιατρείου. Επίσης ευχαρίστησε μέσω του εκπροσώπου του και Διευθυντή του Γραφείου του κ. Γιώργο ΠΑΓΩΝΗ τον Εφοπλιστή κ. Αθανάσιο ΜΑΡΤΙΝΟ, για την συνεισφορά του σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και του απένειμε τιμητική πλακέτα . Επιπλέον ευχαρίστησε τον Υπαρχιφύλακα των Κεντρικών Ιατρείων Αθηνών κ. Ιωάννη ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ  για την έμπρακτη βοήθεια προκειμένου να πραγματωθεί το εν λόγω εγχείρημα.

        Το Ιατρείο θα λειτουργεί πιλοτικά κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 08:00 έως 13:00. Η Ένωση θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον Συνάδελφο Αστυνομικό διαβιβάζοντας τα αιτήματα στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία που σκοπό έχουν την καλυτέρευση των συνθηκών εργασία του Έλληνα Αστυνομικού.       
                                                        
                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.