Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

Τραγωδία σε λούνα παρκ με νεκρό 13χρονο στο Ελληνικό

 

Στην Εντατική η 9χρονη αδελφή του στο «Παίδων» - Συνελήφθησαν τρεις υπεύθυνοι του λούνα παρκ - Ο δυνατός αέρας παρέσυρε τον φουσκωτό κύλινδρο που βρίσκονταν μέσα τα δύο παιδιά πάνω σε βράχια

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σε υπαίθριο λούνα παρκ στο Ελληνικό! Ένα 13χρονο αγοράκι σκοτώθηκε, ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι η 9χρονη αδερφή του. Τα παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονταν μέσα σε έναν τεράστιο φουσκωτό κύλινδρο και έπαιζαν σε μια μεγάλη πλαστική πισίνα. Οι δυνατοί άνεμοι ωστόσο, τα παρέσυραν σε παρακείμενους βράχους.



Άμεση ήταν η αντίδραση όσων παρευρίσκονταν στο λούνα παρκ. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΚΑΒ έλαβε τουλάχιστον τρεις κλήσεις γύρω στις 15:50 με 15:52. Το ασθενοφόρο έφτασε στην περιοχή του δυστυχήματος άμεσα, στις 16:01.


Αμέσως τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων». Ο 13χρονος είχε διασωληνωθεί από τους διασώστες, καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, το αγόρι δεν είχε τις αισθήσεις του και έτσι ξεκίνησαν άμεσα οι προσπάθειες ανάνηψης, πλην όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η αδερφή του εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, καθώς διαγνώσθηκε βαριά θλάση στον πνεύμονα.


Ο διοικητής του νοσοκομείου «Παίδων Αγ. Σοφία», Μανώλης Παπασάββας, μιλώντας πριν από λίγο στο Μέγκα, εμφανίστηκε αισιόδοξος, όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας της 9χρονης, αναφέροντας ότι επικοινωνεί με το περιβάλλον.


Ήδη έχουν γίνει 3 συλλήψεις υπαλλήλων του λούνα παρκ, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού. Ανάμεσά τους ο ιταλός χειριστής. Σημειώνεται, ότι ο συγκεκριμένος παιδότοπος διέθετε άδεια.  







 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.