Τετάρτη, Απριλίου 23, 2014

Γιουχαΐσματα κατά Άδωνι στο ΠΕΔΥ Γλυφάδας!

 
"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν για άλλη μια φορά ασθενείς και εργαζόμενοι στον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το ΠΕΔΥ του στη Γλυφάδα. Βέβαια αντί να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη τον υποδέχθηκαν με γιουχαίσματα διαμαρτυρόμενοι για τις τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το ΠΕΔΥ  στη Γλυφάδα με συνέπεια εκατοντάδες ασθενείς να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία. 
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί με αφορμή την λειτουργία των τηλεφωνικών γραμμών...
του ΠΕΔΥου όπου οι ασφαλισμένοι μετά από μήνες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού με τους γιατρούς ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να επισκεφτεί το Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που βρίσκεται στη Γλυφάδα.
Έξω από το Πολυιατρείο είχαν συγκεντρωθεί πολλοί ασφαλισμένοι αλλά και κάτοικοι της περιοχής.
Μόλις είδαν τον υπουργό υγείας άρχισαν να τον γιουχάρουν και τον προτρέπουν με...  γαλλικά και φωνές να σηκωθεί να φύγει γιατί είναι ανεπιθύμιτος.
Τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο όταν κομματικά στελέχη που πρόσκειται στην Αξιωματική Αντιπολίτευση στράφηκαν εναντίον του.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο ΠΕΔΥ Γλυφάδας είναι ότι σε λίγα μόλις τετραγωνικά μέτρα στεγάζονται δέκα ιατρεία τα οποία χωρίζονται με παραβάν!
Συνέπεια της τριτοκοσμικής αυτής κατάστασης οι ασθενείς να ταλαιπωρούνται μέχρι να εξετασθούν ενώ και το ιατρικό προσωπικό δεν μπορεί να εργασθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες.
Τηλεφώνημα και χρέωση
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι η χρέωση μέσω διαδικτύου θα είναι χαμηλότερη αλλά και πάλι οι ασθενείς θα χρειάζεται να βάζουν το χέρι στην τσέπη.
Το ΠΕΔΥ ξεκινά με καθυστέρηση τη λειτουργία του και μάλιστα όχι σε πλήρη ανάπτυξη,  καθώς δεν υπάρχουν ακόμη όλες οι ειδικότητες γιατρών στα πολυιατρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.