Τρίτη, Απριλίου 29, 2014

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ ΣE ΕΛΛΗΝΙΚΟ AΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία προστέθηκαν στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Ελληνικό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 13χρονο αγοράκι,και να τραυματιστεί σοβαρά η 9χρονη αδελφούλα του, ικανά για να μετατραπεί το πλημμέλημα που αντιμετώπιζαν οι κατηγορούμενοι σε κακούργημα.

Βάσει αυτών των  αποκαλυπτικών στοιχείων το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια που διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε ο αστυνομικός:
«Η πισίνα ήταν πολύ κοντά στο δρόμο και άνετα τα παιδιά όπως έπαιζαν μέσα στον φουσκωτό κύλινδρο μπορούσαν να βρεθούν έξω από την πισίνα, μέσα στον δρόμο και χωρίς να φυσήξει αέρας. Γενικά στην περιοχή δεν φύσαγε αέρας. Σχοινιά δεν είδαμε όσον αφορά την πισίνα. Γενικά μου έδινε μια εικόνα προχειροδουλειάς, λόγω απορριμμάτων και μπαζών. Δεν υπήρχε περίφραξη. Όλο το σκηνικό ήταν να το στήσουμε προσωρινά στα γρήγορα και χωρίς οργάνωση. Δεν μου έδινε την εντύπωση ασφαλούς χώρου ψυχαγωγίας
Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή μετά την προθεσμία που πήραν από τον ανακριτή.
Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποίησαν σήμερα αυτοψία στο Λούνα Πάρκ.Όπως δήλωσαν μετά την αυτοψία, "θα διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσής αυτής και θα αναζητηθούν, εφ' όσον προκύψουν, ευθύνες. Ο νόμος επεσήμαναν αναφέρει πως τέτοιες επιχειρήσεις πρέπει να λειτουργούν μόνο κατόπιν άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας". 
Ο χώρος στη συνέχεια σφραγίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού.

 Σήμερα έγινε η κηδεία του άτυχου Βασίλη στο νεκροταφείο Αργυρούπολης, ενώ η 9χρονη αδελφούλα του αναμένεται να βγεί τις επόμενες ώρες από την εντατική, όπου νοσηλεύεται.
Αντιμαχία μεταξύ μειοψηφίας και διοίκησης έχει ξεσπάσει στο δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, για τις ευθύνες του Δήμου στο θέμα του λούνα πάρκ.

Όπως αποκαλύπτεται στο βίντεο του ALPHA που παραθέτουμε, κατά το παρελθόν,από την ίδια εταιρεία, έχουν συμβεί και άλλα περιστατικά με τραυματισμούς,τόσο στον ίδιο χώρο,αλλά και σε άλλες περιοχές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.