Τρίτη, Απριλίου 29, 2014

Η κατάθεση του ειδικού φρουρού για το τραγικό δυστύχημα στον παιδότοπο

 Ολόκληρη η κατάθεση του ειδικού φρουρού για το τραγικό δυστύχημα στον παιδότοπο
Αυτή είναι η κατάθεση που στηρίχτηκε η ανακρίτρια για να μετατρέψει την κατηγορία των τεσσάρων εμπλεκομένων στο τραγικό δυστύχημα στο Ελληνικό, απο πλημμέληματική σε κακουργηματική.
Κακουργηματικού βαθμού έγιναν οι κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες για το δυστύχημα στο παιδικό πάρκο στο Ελληνικό, το απόγευμα της Κυριακής, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 13χρονου αγοριού και τον τραυματισμό της αδελφής του.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δικαστικές Αρχές μετέτρεψαν τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν χθες στους τέσσερις κατηγορουμένους από πλημμελήματα σε κακουργήματα, καθώς φαίνεται να προέκυψαν νέα στοιχεία στην υπόθεση.
Έτσι, η κατηγορία που αρχικά είχε απαγγελθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Ενόψει της εξέλιξης αυτής, οι τέσσερις κατηγορούμενοι, δηλαδή ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο Ιταλός ενοικιαστής των παιχνιδιών και οι δύο υπάλληλοι, υπήκοοι Μπαγκλαντές, που επρόκειτο σήμερα να απολογηθούν για πλημμελήματα, ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή της υπόθεσης νέα προθεσμία, για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.
Πλέον, όλοι διώκονται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και επικίνδυνη σωματική βλάβη και έχουν κληθεί να απολογηθούν την Παρασκευή.
Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.