Σάββατο, Απριλίου 26, 2014

Αυτή η «Ευρωπαϊκή Ένωση» δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το τέρας του ναζισμού!


Σημειώνει ο Νίκος Κλειτσίκας
http://www.nikosklitsikas.gr/

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί, αφού τα ΜΜΕ κι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων αποκρύβουν σε διατεταγμένη αποστολή την αλήθεια, ότι...
το παράνομο καθεστώς που εγκαθίδρυσαν στην Ουκρανία οι ΗΠΑ κι η Ε.Ε. είναι ένα στυγνό ναζιστικό καθεστώς, που χρηματοδοτούμε όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες.
Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το ίδιο συμβαίνει και με την υποστήριξη των τρομοκρατών μισθοφόρων στη Συρία, αλλά όχι τόσο απροκάλυπτα. 
Οι νεοναζί του Κιέβου διακωμωδούν και τρομοκρατούν τους ρωσόφωνους για τον εγκλεισμό τους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης
Με κονδύλια της Ε.Ε., «βοήθεια» της «πολιτισμένης» Ευρώπης στο κράτος-μπανάνα, το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας ανέθεσε σε Τουρκική κατασκευαστική εταιρία την κατασκευή ενός γιγαντιαίου στρατοπέδου συγκέντρωσης για τους «παράνομους»! Κι οι Τούρκοι έχουν «εμπειρία» στις κατασκευές… Κατασκευάζουν τους παράνομους οικισμούς (τι υποκρισία… παράνομη εποικιστική πολιτική του Ισραήλ για τον ΟΗΕ και την Ε.Ε.) του σιωνιστικού Ισραήλ στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη, αλλά και τα συγκροτήματα-βάσεις για την εκπαίδευση (από Cia και Μοσάντ) των τρομοκρατών στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.
Η κατασκευή του χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. στρατοπέδου συγκέντρωσης στην Ουκρανία βρίσκεται στο τελικό στάδιο ταχείας ολοκλήρωσης στην περιφέρεια Nikolaev, κοντά στο χωριό Martinovka.
Οι κάτοικοι αυτής της νοτιανατολικής περιοχής της Ουκρανίας μιλούν για εντατική επίσπευση των εργασιών ώστε να «φιλοξενήσει» τους «moskaly», όπως αποκαλεί η χούντα του Κιέβου τους ρωσόφωνους Ουκρανούς, αν επιτύχουν οι προσπάθειες στρατιωτικής καταστολής του αντιφασιστικού κινήματος.
Σε κάθε περίπτωση αυτή η κατάσταση χαρακτηρίζει τις «ευρωπαϊκές πολιτικές» που κυριαρχούν στη σημερινή Ευρώπη του Δ’ Ράιχ.
Και σ’ όλη αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται από την Ε.Ε. ενάντια στα συμφέροντα των ευρωπαϊκών λαών, μια εντατικοποίηση της διαμόρφωσης μικρών προτεκτοράτων ελεγχόμενων από τους μονεταριστές, η «ελληνική» πολιτική βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Δεν έχει προηγούμενο δουλικότητας ελληνική κυβέρνηση, ακόμη περισσότερο υπόδουλη από τις κατοχικές κυβερνήσεις Τσολάκογλου-Ράλλη, όταν:
-    πρωτοστατεί στην επίθεση εναντίον της Συρίας, ξεπερνώντας όλες τις κυβερνήσεις της Ε.Ε. και μάλιστα συνεργαζόμενη στενά με παράνομα καθεστώτα, προτεκτοράτα επικίνδυνα για την ακεραιότητα της πατρίδας μας, όπως η λεγόμενη Τουρκοκυπριακή δημοκρατία (κατεχόμενη Κύπρος), το Κόσσοβο και η ΝΑΤΟϊκή «φίλη και σύμμαχος» Τουρκία…
-    πρωτοστατεί στην εγκαθίδρυση και στερέωση του νεοναζιστικού μορφώματος που εγκαθίδρυσαν στην Ουκρανία οι ΗΠΑ κι η Ε.Ε.
Αυτή η πολιτική για την κυβερνητική συμμαχία αποτελεί προμετωπίδα του ΠΑΣΟΚ και λιγότερο της Νέας Δημοκρατίας. Η πλήρης ενσωμάτωση του ΠΑΣΟΚ στο νεοφιλελεύθερο μέτωπο, το κάνει βασιλικότερο του βασιλέως. Ξεχνούν στο ΠΑΣΟΚ τις σοσιαλιστικές παραδόσεις, αλλά και την πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου. Ξεχνούν ότι ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου έσπασε το ευρωπαϊκό-Θατσερικό εμπάργκο άνθρακα στον Γιαρουζέλσκι, μόνον και μόνον για να μην υποστεί συνέπειες η εθνική οικονομία. Ξεχνούν τη στενή σχέση-συμμαχία με την παραδοσιακή φίλη Συρία κι ειδικότερα την ολόπλευρη στράτευση της Συρίας στο πλευρό της Ελλάδας στην κρίση του Μάρτη… Αλλά δεν ξεχνούν, απλώς άλλαξαν στρατόπεδο!
Κι η κυβέρνηση έχει δυστυχώς την πλήρη συμπαράσταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) στην υπόθεση της Μέσης Ανατολής (Συρία), αλλά και την ασθενή αντίδραση στην επίθεση εναντίον της Ουκρανίας.
Στο ζήτημα της Ουκρανίας ακόμη και το ΚΚΕ, που διατηρεί μια σαφή αντιιμπεριαλιστική στάση απέναντι στην επίθεση που δέχεται η Συρία, στο ζήτημα της Ουκρανίας προτάσσει τις ενδοιμπεριαλιστικές αντιθέσεις παραγνωρίζοντας τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας και Ρωσίας.
Μια σαφή εθνική και πατριωτική στάση στα ζητήματα αυτά, αρέσει δεν αρέσει, διατηρεί από τα κοινοβουλευτικά κόμματα  ο Πάνος Καμμένος κι ίσως ν’ αποτελεί την κύρια αιτία της επίθεσης που δέχεται με αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, τις αποστασίες βουλευτών του και προσωπική εμπάθεια από την ίδια την καγκελάριο και προστάτη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.
Κι όλα αυτά όταν τα πρόσφατα γεγονότα υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεπεράσει τις απλές αστοχίες ή την «απειρία». Όταν η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ψηφίζει κι επιλέγει την κυρία Σουλεϊμάν, νομίζουν ότι ξεπερνούν την φρικιαστική δήλωση του μουσουλμάνου βουλευτή τους: «Εμείς οι Τούρκοι δεν θα την ψηφίσουμε»! Κι αμέσως μετά ο πρώην σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου, υπέρμαχος του σχεδίου Ανάν και σήμερα των νέων σχεδίων για διχοτόμηση της Κύπρου, θέτει ζητήματα που ούτε καν ο Ερντογάν τολμάει να θέσει. Κι όλα αυτά όταν γνωρίζουν ότι οι ιμπεριαλιστές στο όνομα των δήθεν «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» κατασκευάζουν κρατίδια προτεκτοράτα στον πλανήτη κι η πατρίδα μας είναι στην πρώτη θέση της λίστας: Μεγάλη Αλβανία, Θράκη, Αιγαίο, Μακεδονία…
Συμπερασματικά... αυτή η Ευρώπη είναι όπλο επιβολής κοινοβουλευτικών δικτατοριών, υποδούλωσης των Ευρωπαϊκών Λαών, καταστρατήγησης εθνών και δημοκρατικών παραδόσεων!

Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καμία επιφύλαξη, στο πλευρό των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων, των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα που εκπαιδεύονται στην Τουρκία για να διχοτομήσουν σε τρία τμήματα τη Συρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.