Κυριακή, Απριλίου 27, 2014

Τέρενς Κουίκ:«Η Κρήτη στο πλευρό της Θράκης. Η Κρήτη στον αγώνα που δίνω στην περιφέρεια της ΑΜ-Θ.

 
Ένας Κρητικός από τα Χανιά ζήτησε και μπήκε στο ψηφοδέλτιο Ξάνθης του Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, του οποίου ηγείται ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
 
Πρόκειται για τον Πολιτευτή των ΑΝΕΛ στα Χανιά, έναν από τους πιο ανυποχώρητους Έλληνες, τον Παντελή Καπαρουδάκη.
 
Γι’ αυτό το γεγονός ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:
 
«Η Κρήτη στο πλευρό της Θράκης. Η Κρήτη στον αγώνα που δίνω στην περιφέρεια της ΑΜ-Θ.
 
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση αποδέχτηκα την πρόταση  του Κρητίκαρου Παντελή Καπαρουδάκη, Πολιτευτή των ΑΝΕΛ Χανίων, να κατέβει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Ξάνθη, με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου ηγούμαι.
 
Η μεταδημότευση του έγινε προχθές Παρασκευή και το όνομά του στο Συνδυασμό, που κατέθεσα χθες Σάββατο στο Πρωτοδικείο Ροδόπης, δίνει ένα  σαφές στίγμα και μήνυμα:
 
Αυτό του ανυποχώρητου αγώνα μας για την προστασία της ΑΜ-Θ από τα αντεθνικά σχέδια του Προξενείου, του μη ξεπουλήματος του ονόματος Μακεδονίας και της ανάπτυξης των πέντε νομών με όλα αυτά που δικαιούνται, που τους τα στερεί η αθηνοκεντρική συγκυβέρνηση και που ποτέ δεν διεκδίκησαν με αποφασιστικό τρόπο οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες.
 
Παντελή σε ευχαριστώ. Μπορεί να έκανες αυτή την συμβολική σου κίνηση από τον υπέρτατο πατριωτισμό που σε διακατέχει, αλλά ξέρω ότι θα δώσεις το παρόν σου και όταν χρειαστεί, στον αγώνα που δίνουμε πλησιάζοντας στις κάλπες.
 
Εξάλλου η Μακεδονία και η Θράκη δεν ξεχνούν τους αγώνες που έδωσαν στο πλευρό τους οι βρακοφόροι από το νησί σου».
 
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΠΑΡΟΥΔΑΚΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.