Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

Κι επίσημα στο Kontra Channel ο Γιώργος Τράγκας

tragas1
Το kontra channel ανακοίνωσε κι επίσημα την συμφωνία με τον Γιώργο Τράγκα για την μεταφορά στην συχνότητα του και των τριών εκπομπών του.
Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Γιώργος Τράγκας έρχεται από τη Δευτέρα 28 Απριλίου, με τις εκπομπές του «Χωρίς αναισθητικό», «Απαγορευμένη ζώνη» και «Ελεύθερος σκοπευτής».
H ολική επιστροφή του Γιώργου Τράγκα στο «KONTRA CHΑNNEL» δίνει νέα δυναμική στο κανάλι που αγωνίζεται για να φύγουν από την Ελλάδα, η τρόικα και οι ξένοι τοκογλύφοι .
Μαχητικός, αποκαλυπτικός και όπως πάντα καυστικός ο κορυφαίος δημοσιογράφος θα δίνει καθημερινά τη μάχη για την ενημέρωση από τη συχνότητα του «KONTRA CHANNEL».
Από την Δευτέρα 28 Απριλίου και κάθε βράδυ 09:00 με 10:00 μ.μ. η ενημέρωση αποκτά ενδιαφέρον για να μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα αυτά που κρύβουν τα κανάλια των βαρόνων
Με «Χωρίς Αναισθητικό» ο Γιώργος Τράγκας θα είναι κοντά σας με τη γνωστή –δυναμική φωνή αντίστασης στα σχέδια της διαπλοκής.
Ακόμη ο Γιώργος Τράγκας θα παρουσιάζει από μια φορά την εβδομάδα τις ανατρεπτικές εκπομπές του, «Απαγορευμένη Ζώνη» και «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.