Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014

Οργιάζουν οι καθεστωτικοί μηχανισμοί προπαγάνδας!

 Οργιάζουν οι καθεστωτικοί μηχανισμοί προπαγάνδας!
Στις εκλογές του σωτηρίου έτους 2000 (ε, ρε τι θα γενεί, όταν θα γραφτεί η πραγματική ιστορία αυτών των εκλογών...) κι ενώ στο τότε ΠΑΣΟΚ γίνονταν πράματα και θάματα, ενώ η ληστεία του χρηματιστηρίου είχε μόλις ολοκληρωθεί, ενώ η παράδοση του Οτσαλάν στην Τουρκία ήταν ακόμα νωπή, όλος ο θηριώδης καθεστωτικός μηχανισμός προπαγάνδας τα έδινε όλα προκειμένου να ξανακερδίσει τις εκλογές ο αλήστου μνήμης Σημίτης, επειδή αυτό επέβαλαν τα συμφέροντα της διαπλοκής, επιχειρηματικής και μιντιακής.

Του Μάρκου Μουζάκη
Είχαν φτάσει, θυμάμαι, στο σημείο, να βγάζουν καθημερινά «δελτίο φαγωμάρας» στη Ν.Δ. αποκρύπτοντας παράλληλα τα όσα συνέβαιναν στο ΠΑΣΟΚ, με αποχωρήσεις, ξεκατινιάσματα και άλλα... συντροφικά μαχαιρώματα.

Είχαν φτάσει στο σημείο τα εντεταλμένα παπαγαλάκια της κατευθυνόμενης «ενημέρωσης» να κάνουν πρώτο θέμα το ότι κάποιος οπαδός της Ν.Δ. χάθηκε μετά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, επειδή έτυχε αυτός ο οπαδός να είναι απ' την επαρχία (αν θυμάμαι καλά απ' την Καλαμάτα), για να λοιδορήσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι φέρνει περιφερόμενους οπαδούς.

Τα ίδια εντεταλμένα παπαγαλάκια όμως ουδέν ανέφεραν για τα εκατοντάδες πούλμαν περιφερόμενων οπαδών του ΠΑΣΟΚ και του Σημίτη!

Τα ίδια εντεταλμένα παπαγαλάκια λοιδορούσαν καθημερινά τον Κ. Καραμανλή, ακόμα και για αστεία ζητήματα, την ίδια ώρα που εμετικά εκθείαζαν τον «καταλληλότερο» Σημίτη, με τα σάλια απ' τα γλειψίματά τους να γιομίζουν σελίδες εφημερίδων και να μαγαρίζουν μικρόφωνα και τηλεοπτικές οθόνες!

Γιατί τα θυμήθηκα όλα τούτα;

Επειδή το ίδιο θηριώδες καθεστωτικό σύστημα προπαγάνδας ακολουθεί εν έτει 2014 την ίδια ακριβώς στρατηγική, με θύμα σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ και αηδιαστικό γλείψιμο στη σημερινή κυβέρνηση και τους κολαούζους της!

Δεν ήταν θέμα σοβαρό η απομάκρυνση απ' το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ της Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν;

Και βέβαια ήταν, σοβαρότατο. Και ορθώς, ορθότατα προβλήθηκε.

Όμως τα ίδια εντεταλμένα παπαγαλάκια της κατευθυνόμενης «ενημέρωσης» πόσα ανάλογα θέματα που αφορούν τη Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ τα αποσιωπούν;

Καθημερινά στη Συγγρού και στην Ελιά σφάζονται, ξεκατινιάζονται, αλληλοκατηγορούνται και αλληλοϋπονομεύονται, τόσο σε επίπεδο ευρωεκλογών όσο και σε επίπεδο αυτοδιοικητικό.

Εκατοντάδες παραδείγματα μπορούμε να αναφέρουμε! Κι όμως όλα αυτά τα θάβουν τα βρώμικα παπαγαλάκια του καθεστωτικού προπαγανδιστικού μηχανισμού!

Και αναδεικνύουν αποκλειστικά τα όσα αφορούν στον ΣΥΡΙΖΑ!Έτσι, επιλεκτικά, τα παπαγαλάκια που με τα σάλια τους έχουν πλημμυρίσει εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις!

Θα μου πείτε, καλά να πάθει ο ΣΥΡΙΖΑ, που αποδεικνύεται «ιδανικός αυτόχειρας» και κατώτερος των περιστάσεων...
Ναι, αλλά η κακομοίρα η ενημέρωση;

Πόσο ακόμα θα βιάζεται από επαγγελματίες ψεύτες και παλικαράδες της παραπληροφόρησης;

Ευτυχώς ο λαός είναι πλέον υποψιασμένος.

Και τους ξερνά όλους αυτούς...Τους έχει στο «άι σιχτίρ»!

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.