Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

Βανδαλισμός εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ από φασιστοειδή στην Ηλιούπολη

 
Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Ηλιούποληκαταγγέλλουν στο λαό της πόλης την επίθεση που έκαναν οι φασίστες και οι άνθρωποι της νύχτας στο εκλογικό περίπτερο και τα πανό του Κόμματος, στην εργατογειτονιά της Αγίας Μαρίνας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Είναι χαρακτηριστικό το μένος τους ενάντια στους κομμουνιστές. Βανδάλισαν αποκλειστικά το περίπτερο του ΚΚΕ και βρώμισαν τα πανό του με εμετικά συνθήματα. Δεν άγγιξαν κανενός άλλου κόμματος και συνδυασμού το εκλογικό υλικό.
Τους το κάνουμε άλλη μια φορά καθαρό. Δεν μας αγγίζουν οι βρωμιές τους, γιατί οι εργάτες, η φτωχογειτονιά, ξέρει ότι οι φασίστες είναι το μακρύ χέρι του συστήματος και μπράβοι της νύχτας. Βγαίνουν μόνο τη νύχτα γιατί στο φως της μέρας θα πάρουν αγωνιστική απάντηση, όχι μόνο από τους κομμουνιστές, αλλά και από κάθε τίμιο και εργατικό άνθρωπο.
Ας τους πληροφορήσουμε! Σε λίγες μέρες φτάνει η 9η Μάη, Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, μέρα που υψώθηκε η κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ, μέσα στη φωλιά των ναζιστών και του Χίτλερ.
Ως απόγονοί τους, να είναι σίγουροι ότι ούτε η νύχτα, που τους φυλάει, δεν θα τους προστατέψει. Θα τους χλευάσει ο λαός και θα είναι ντάλα μεσημέρι.
Οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται, γιατί είναι βαθιές οι ρίζες τους στο λαό και το δίκιο του.
Χθες χτυπούσαν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, σήμερα σηκώνουν τα βρώμικα χέρια τους ενάντια στους κομμουνιστές.
Ο λαός θα τους βάλει εκεί που τους πρέπει, στα άχρηστα, μαζί με το εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.