Πέμπτη, Απριλίου 17, 2014

Ο ...μεταλλαγμένος Χάρης Πασβαντίδης που ξέχασε από πού και πώς ξεκίνησε!



Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ. Σγουρό θα είναι αυτή τη φορά ο -μέχρι τώρα σύμβουλός του- Χάρης Πασβαντίδης. Στις πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις του με αυτή την ιδιότητα λοιπόν επιχειρεί να προσαρμοστεί στα "δεδομένα της εποχής". Να είναι και μνημονιακός και αντιμνημονιακός. Και με την κυβέρνηση και κόντρα στην κυβέρνηση. Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ.
Το ...καλύτερο όμως είναι όταν αποκηρύσσει το παρελθόν του -όπως χθες βράδυ στο Extra- μιλώντας για "ευθύνες των πολιτικών του παρελθόντος που οδήγησαν στην κρίση" σε μια προσπάθεια να αποσυνδέσει τον Σγουρό από όλα αυτά. Η διαφορά βέβαια είναι ότι... ο ίδιος ο Χ. Πασβαντίδης υπήρξε πρωτεργάτης του λαϊκισμού και της ακραίας δημαγωγίας, την περίοδο του '89 και εντεύθεν, υπηρετώντας το "βαθύ ΠΑΣΟΚ" μέσα από το Κανάλι 29 και το Ραδιο Αθήνα εκείνης της εποχής. Μάλιστα χάρη σε αυτά έγινε γνωστός και έκανε στη συνέχεια καριέρα, αυτή την καριέρα που έκανε, στα δημόσια αξιώματα του τόπου.
Σήμερα λοιπόν, μεταλλαγμένος για τις ανάγκες της ψηφοθηρίας, αναθεματίζει και αυτός το παρελθόν αλλά δίχως να κάνει ούτε μια υποψία αυτοκριτικής. Αντιθέτως, ευρισκόμενος υπό σύγχυση, για να μην του πουν ότι "είναι ΠΑΣΟΚ", σπεύδει να κραυγάσει ότι ...δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ το ...2012 και ότι η ψυχή του ανήκει στο ΠΑΣΟΚ που ήταν ένα μεγάλο πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα.
Άβυσσος η ψυχή του Χάρη!
Από τον Γιάννη Τσίπα. 
(press-gr),μέσω (
σίβυλλα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.