Παρασκευή, Απριλίου 18, 2014

Σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο καλεί η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης για την “Αξιολόγηση” των εργαζομένων και των υπηρεσιών

Δεν υπολογίζουν τίποτα, δεν φοβούνται κανένα, κάνουν ότι τους γουστάρει,ο κάθε απερχόμενος Δήμαρχος θα αποφασίσει μόνος του και χωρίς συζήτηση – απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για το μέλλον των υπηρεσιών και των εργαζομένων στο Δήμο!

 Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για την σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με θέμα: “Τροποποίηση διατάξεων του Π.Δ. 318/1992 (Α΄ 161) περί αξιολόγησης των ουσιαστικών προσόντων του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και των Ν.Π.Δ.Δ.”.

    Μια εγκύκλιος που έρχετε καταμεσής της προεκλογικής περιόδου και δίνει εντολή ο κάθε απερχόμενος Δήμαρχος θα αποφασίσει μόνος του και χωρίς συζήτηση – απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το μέλλον των υπηρεσιών και των εργαζομένων στο Δήμο!

    Ζητάμε σαν Λαϊκή Συσπείρωση την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβούλιου! Για να καταδικάσει το πνεύμα και το γράμμα αυτής της εγκυκλίου. Να απαιτήσει την απόσυρση της. Να μην υπογράψει ο Δήμαρχος απόφαση έκδοσης επιμερισμού ποσοστών αφού θα σημάνει ότι παίρνει και την ευθύνη να κλείσει και να ξεπουληθούν σε ιδιώτες δημόσιες υπηρεσίες και δομές, και οι εργαζόμενοι να πάρουν το δρόμο της απόλυσης μέσω της αξιολόγησης και της κινητικότητας!

    Όλοι οι μαζικοί φορείς και τα συνδικάτα της πόλης πρέπει να αντιδράσουν τώρα! Η αξιολόγηση των υπάλληλων και στο Δήμο σημαίνει την κατάργηση και το ξεπούλημα υπηρεσιών και πρέπει ο εργατόκοσμος, οι άνεργοι, οι τσακισμένοι μικρομεσαίοι να το παρεμποδίσουν !

    Είναι ψέμα ότι αξιολογούνται οι δημόσιοι οι υπάλληλοι για να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες! Αξιολογούνται για την σειρά της απόλυσης και την υπακοή τους στην αντιλαϊκή επέλαση!

    Όλες οι πολιτικές δυνάμεις στο δημοτικό συμβούλιο να πάρουν τις ευθύνες τους !

.

Δείτε το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης προς την Δημοτική Αρχή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.