Παρασκευή, Απριλίου 11, 2014

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για μία ακόμη φορά, αρνήθηκε να συναντηθεί με τους φορείς της Κρήτης για τα χημικά της Συρίας

Αναφορά στον Άρειο Πάγο για τα χημικά της Συρίας 

 Φωτογραφία
Στην Αθήνα βρίσκεται η αντιπροσωπεία φορέων της Κρήτης, που μεταφέρει την αντίδραση των Κρητικών στην καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.

Στόχος της επίσκεψης είναι:
-να παρευρεθούν στην συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης των 51 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
-να επισκεφτούν τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της Βουλής
-να επισκεφτούν τους Αρχηγούς Κομμάτων
-να επισκεφτούν τον Υπουργό Εξωτερικών
-να καταθέσουν αναφορά στον Άρειο Πάγο
-να δώσουν συνέντευξη Τύπου στα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης
Η θεσμική εκπροσώπηση της Κρήτης αποτελείται από τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών, τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, την Περιφέρεια Κρήτης, Δημάρχους και άλλους θεσμικούς Φορείς της Κρήτης.
Οι παραπάνω ενέργειες έρχονται ως συνέχεια της μεγαλειώδους συγκέντρωσης στο Αρκάδι και της ανάθεσης από τον κόσμο του χρέους της συντονιστικής επιτροπής να συνεχίζουν να συντονίζουν τον αγώνα για να μη συμβεί στην Μεσόγειο το πείραμα υδρόλυσης των Χημικών όπλων της Συρίας και να είναι η Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και πολιτισμού.
Μάλιστα, το πρωί, η αντιπροσωπεία κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο, ενώ υπήρξε συνάντηση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που ήταν τα μόνα κόμματα που δέχτηκαν να τη συναντήσουν.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για μία ακόμη φορά, αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί τους και να δώσει οποιαδήποτε απάντηση, και πλέον περιμένουν να ενημερωθούν από τον Υφυπουργό Εξωτερικών στη Βουλή.

Πάντως, ο ίδιος φέρεται να μην είχε ενημερωθεί για την παρουσία της αντιπροσωπείας από την Κρήτη και ζήτησε να μιλήσει με βουλευτές του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.