Τετάρτη, Απριλίου 16, 2014

Κάλεσμα συσπείρωσης και ενότητας για την υπερψήφιση του ΚΚΕ, απο τον Γ. Ιωαννίδη Δημοτικό Σύμβουλο

 Ισχυρό Κ.Κ.Ε παντού!
      
Κάλεσμα συσπείρωσης και ενότητας για την υπερψήφιση του ΚΚΕ.


  Φίλες και φίλοι, όλοι και όλες που δώσαμε και δίνουμε το «παρών» στους λαϊκούς αγώνες, που βιώνουμε τις βάρβαρες πολιτικές φτώχειας. έχουμε αποκτήσει μεγάλη πείρα γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις. Βέβαια σήμερα δε φτάνει μόνο να αξιοποιείς την εμπειρία για να κάνεις καλές διαπιστώσεις και να οδηγείσαι σε χρήσιμα συμπεράσματα, σήμερα η πείρα πρέπει να είναι το κριτήριο της ψήφου μας. Σήμερα πρέπει να βάλουμε στην άκρη τα διλήμματα και τους εκβιασμούς, που δεχτήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, είναι πια η ώρα και σε αυτές τις εκλογές να συνεχίσουμε την πορεία προς τα μπρος και να συμπορευτούμε με το ΚΚΕ και το ταξικό εργατικό κίνημα. Σήμερα, πιο πολύ από χτες, είναι ανάγκη να δράσουμε σχεδιασμένα και οργανωμένα, να συμβάλουμε σε μια πλατιά και ισχυρή συσπείρωση όλων εκείνων των εργατικών και λαϊκών δυνάμεων, που δε συμβιβάζονται και δε βολεύονται με την υποταγή και συμμόρφωση στην κυρίαρχη πολιτική της Ε.Ε. 


  Με σύνθημα μας, ισχυρό ΚΚΕ παντού στην Ευρωβουλή στην Περιφέρεια στους Δήμους και όταν χρειαστεί στην Βουλή, για την αποδέσμευση από την Ε.Ε. με ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και την Λαϊκή Εξουσία, ξεκινούν οι δύσκολες πολιτικές μάχες, που έχουμε μπροστά μας. Αγωνιζόμαστε κόντρα στις εντολές της τρόικας (Ε.Ε.-Ε.Κ.Τ.-Δ.Ν.Τ.) για τσάκισμα των εργατικών Λαϊκών δικαιωμάτων, ξεζούμισμα της Λαϊκής οικογένειας με τα διαρκή χαράτσια και την παράδοση δημόσιων υπηρεσιών στην ολιγαρχία του πλούτου, στο ντόπιο και πολυεθνικό κεφάλαιο. Να δώσουμε δύναμη και προοπτική στους αγώνες του λαού, να οργανώσουμε την Λαϊκή Συμμαχία, να μη δεχθούμε την πολιτική του Ευρωπαϊκής Ένωσης  και των αναγκαίων μέτρων λιτότητας που φέρνει.  Σήμερα είναι απαραίτητο όσο ποτέ, ένα ισχυρό εργατικό, λαϊκό κίνημα, ταξικά προσανατολισμένο, ενάντια στα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό. Αυτό είναι το αντίπαλο δέος της αντιλαϊκής πολιτικής και των φορέων της, αυτό φοβούνται και αυτό αντιπαλεύουν. Οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν απάντηση και σ’ αυτούς που  παρουσιάζουν τα μέτρα ως την μόνη επιλογή, για την Εργατική τάξη, καλλιεργώντας  τον φόβο και  την τρομοκρατία και από την άλλη σε όσους  σπέρνουν αυταπάτες για αλλαγή της βάρβαρης πολιτικής, σε μια άλλη Ευρωπαϊκή Ένωση, μια δήθεν πιο φιλολαϊκή , στηριζόμενη στην υγιή επιχειρηματικότητα με στόχο την καπιταλιστική ανάπτυξη και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.


         Ψηφίζουμε Κ.Κ.Ε. και στις τρεις κάλπες!
     Στην Ευρωβουλή την Περιφέρεια και τον Δήμο!


 - Ψηφίζουμε και δυναμώνουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την Ευρωβουλή, γιατί είναι το μόνο κόμμα που έγκαιρα αποκάλυψε τον ρόλο της ΕΕ, τις πολιτικές για την εξυπηρέτηση των μονοπωλιακών ομίλων και να οδηγεί τον Ελληνικό Λαό και την Λαϊκή οικογένεια στην φτώχεια. Η ψήφος στο ΚΚΕ ενισχύει τον αγώνα για την αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ, με Λαϊκή Εξουσία της Εργατικής Τάξης και έλεγχο του πλούτου που παράγει.

 - Ψηφίζουμε και δυναμώνουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ την Λαϊκή Συσπείρωση για την Περιφέρεια, με υποψήφιο των Θανάση Παφίλη, να αποτρέψουμε την παράδοση των υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης στα επιχειρηματικά συμφέροντα, να αγωνιστούμε και να αντισταθούμε στους σχεδιασμούς του μεγάλου κεφαλαίου και των μεγαλοεργολάβων.

  - Ψηφίζουμε και δυναμώνουμε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, την Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο μας, με υποψήφιο τον Θοδωρή Λιάππη, για μια τοπική διοίκηση που αγωνίζεται, παλεύει και δεν μένει μόνο στον ρόλο του διαχειριστή, οργανώνει τον Λαό την αντίσταση απέναντι στη κατεύθυνση που θέλει το δήμο- επιχείρηση με ανταποδοτικές υπηρεσίες τέλη και φόρους και την λαϊκή οικογένεια να βάζει βαθειά το χέρι στη τσέπη.


Ισχυρό Κ.Κ.Ε παντού!
 

 
            Γιώργος Ιωαννίδης ,Δημοτικός Σύμβουλος Ελληνικού – Αργ/λης     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.