Παρασκευή, Απριλίου 18, 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΓΕ-ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ


Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καταγγέλλει την τρομοκράτηση των εργαζομένων που επιχειρείται και με την δικαστική απόφαση καταδίκης των χαλυβουργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας στις 9 Απρίλη.
Το δικαστήριο επέβαλε πολύμηνες ποινές φυλάκισης στους 24 χαλυβουργούς, παρά το γεγονός ότι οι κατηγορίες της «παραβίασης δικαστικής απόφασης» και της «παράνομης βίας» δεν αποδείχθηκαν από όσα κατέθεσε στην ακροαματική διαδικασία ο μηχανισμός της εργοδοσίας.
Ο ηρωικός απεργιακός αγώνας τους έχει γραφτεί στις πιο λαμπρές σελίδες του εργατικού ταξικού κινήματος και αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για τους εργαζόμενους της χώρας μας αλλά και όλου του κόσμου. Η εργατική τάξη περήφανα τον αγκαλιάζει.
Η καταδικαστική απόφαση των αστικών δικαστηρίων επιβεβαιώνει αυτό το μεγαλείο.
Μη περιμένουν Κυβέρνηση και εργοδότες να λυγίσουμε με παρόμοιες αποφάσεις. Αντίθετα περισσότερο μας ατσαλώνουν στο μονόδρομο του αντιμονοπωλιακού – αντικαπιταλιστικού αγώνα. Η ΟΓΕ στήριξε αποφασιστικά και με κάθε τρόπο τον πολύμηνο απεργιακό τους αγώνα και θα συνεχίσει με τους συλλόγους και τις ομάδες της να ανταποκρίνεται στηρίζοντας τους χαλυβουργούς και τις οικογένειές τους στις νέες προκλήσεις όπως και όποτε χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.