Παρασκευή, Απριλίου 18, 2014

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Σμύρνης παρουσίασε τους υποψήφιους της σε ανοιχτή εκδήλωση



Στην πλατεία Καρύλλου της Νέας Σμύρνης, σε ανοιχτή συγκέντρωση, έγινε το απόγευμα της Τρίτης 15 Απριλίου, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Σμύρνης για τις δημοτικές εκλογές του Μάη. 
Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Άγγελος Βρεττός, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη», επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Δικηγόρων» και ένας από τους δικηγόρους που υπερασπίστηκαν τους χαλυβουργούς.
Ψηφοδέλτιο που στελεχώνεται από μπροστάρηδες στον χώρο τους, αγωνιστές, συνδικαλιστές, νέους, επιστήμονες, εκπαιδευτικούς, γυναίκες, αντιστασιακούς, φοιτητές, εκλεγμένους στα ΔΣ μαζικών φορέων του ταξικού λαϊκού κινήματος, συναγωνιστές έτοιμους να παλέψουν και να ματώσουν για τις λαϊκές ανάγκες των κατοίκων της Νέας Σμύρνης μέσα στα δημοτικά συμβούλια, αλλά κυρίως έξω από αυτά. Ένα ψηφοδέλτιο που ενώνει τη γενιά της Εθνικής Αντίστασης μέχρι τους φοιτητές και σπουδαστές που παλεύουν μέσα στα αμφιθέατρα και στους δρόμους. Σύντομο χαιρετισμό έκαναν αρκετοί από τους υποψηφίους, εκφράζοντας την διάθεσή τους να συμπαραταχθούν και να παλέψουν στο πλάι του ΚΚΕ για να αποδυναμωθούν οι δυνάμεις του ευρωμονόδρομου, που ευθύνονται για τα βάσανα του λαού.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.