Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

Λ.Κανέλλη: Οι μομφές συσπείρωσαν την κυβέρνηση

ΒΙΝΤΕΟ-Κανέλλη: Δεν αλλάζω το τσογλάν μπόι
Αιχμές για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη άφησε η Λιάνα Κανέλλη με δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Οι δύο μομφές βοήθησαν και συσπείρωσαν την κυβέρνηση», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ και εξέφρασε τον προβληματισμό της από το γεγονός ότι το κοινοβούλιο έχει καταστήσει τους ανεξάρτητους βουλευτές κυρίαρχη δύναμη.
Παράλληλα, η κ. Κανέλλη εγκαλεί την κυβέρνηση για την ψήφιση 40 πράξεων νομοθετικού περιεχομένου επισημαίνοντας πως το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Κυριακή αποτελεί κεντρική ευρωπαϊκή πολιτική.
Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίον κατηγόρησε για την «στάση καραούλι» που τήρησε στην ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου λέγοντας χαρακτηριστικά, «ο Παπανδρέου λειτούργησε με την λογική ‘οι κάμερες πάνω μου’».
Τέλος, η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στην επίθεση που εξαπέλυσε προς τον Αλέξη Τσίπρα διευκρινίζοντας πως ο χαρακτηρισμός «τσογλάν μπόι», που απέδωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ηπιότερος της πραγματικότητας. «Δεν αλλάζω το χαρακτηρισμό, μπορώ να προσθέσω άλλους πενήντα» είπε.
Δείτε το βίντεο του Mega,μέσω του enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.