Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

Με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαντούν οι φορείς της Κρήτης στην απόφαση της καταστροφής του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στη Μεσόγειο

Ηχηρή η φωνή διαμαρτυρίας πλέον για τα χημικά

 
Με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο  απαντούν οι φορείς της Κρήτης στην απόφαση της καταστροφής του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στη Μεσόγειο.


 Παράλληλα σε συνεργασία με τους Ευρωβουλευτές διοργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Ευρωκοινοβούλιο.


Τη Δευτέρα αναμένεται να διεξαχθεί από την άλλη η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή για το θέμα . Δυναμικό παρόν στο κοινοβούλιο αναμένεται να δώσουν όλοι οι θεσμικοί φορείς της Κρήτης.


Παράλληλα ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς ΥΠΕΞ, ΥΠΕΚΑ και Άμυνας, όπως είπε στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ ΤΑΚ Γιάννης Χαρωνίτης.



Εντωμεταξύ με φουσκωτά θα πλημμυρίσει το κέντρο της πόλης του Ηράκλειου το ερχόμενο Σάββατο, καθώς ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, αντιδρώντας στην επικείμενη καταστροφή των χημικών της Συρίας ανοιχτά της Κρήτης, προχωράει σε μία ξεχωριστή διαμαρτυρία.  



Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει από την προβλήτα 6 του λιμανιού και θα καταλήξει μέσω των κεντρικών δρόμων του Ηρακλείου στο Γιόφυρο.



Σκοπός της κίνησης είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης όπως είπε στο Ράδιο 9,84 ο Γενικός Γραμματέας  & Υπεύθυνος Οργάνωσης  του Παγκρήτιου συλλόγου Δημήτρης Γιαβρίδης.   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.