Τρίτη, Απριλίου 01, 2014

Οι αντιπεριφερειάρχες του Κουμουτσάκου

 koumoutsakos

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να τον φέρνουν κάπου ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη θέση, ωστόσο ο Γιώργος Κουμουτσάκος εκτιμά ότι μπορεί να κάνει την... έκπληξη στην περιφέρεια Αττικής.

Το αμέσως προσεχές διάστημα, μάλιστα, αναμένεται να ανακοινώσει και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες του ψηφοδελτίου των «180°».
Ήδη τα περισσότερα κενά του παζλ έχουν συμπληρωθεί.
Για το Δυτικό Τομέα φαίνεται ότι έχει κλειδώσει ο απερχόμενος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, στη Δυτική Αττική η κ. Κατερίνα Πιπιλή ενώ για το Νότιο Τομέα ακούγεται το όνομα του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ και πολιτευτή Β' Αθηνών Νίκου Κωστόπουλου. Για την Ανατολική Αττική, κλείνει ο αρχιτέκτονας Πάρης Ευαγγελίου ενώ ο πρώην Δήμαρχος Λαυρίου, ιατρός, Σταύρος Παπασταυρόπουλος θα έχει κεντρικό ρόλο στην εκστρατεία Κουμουτσάκου. Στο Βόρειο Τομέα υποψήφια αντιπεριφερειάρχης θα είναι η εκπαιδευτικός Φωτεινή Βρύνα και στον Κεντρικό Τομέα ο  πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Κορομάντζος.
Τέλος, μάχη δίνεται για το χρίσμα του αντιπερειφεριάρχη Πειραιά και Νήσων, μεταξύ του Δήμαρχου Πόρου Δημήτρη Στρατηγού και της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρας Ανεμοδουρά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.